Welke oplossingen biedt botox eigenlijk allemaal?

De grote meerderheid onder de mensen denkt dat rimpels verwijderen met botox de enige oplossing is die het bied. Niets is minder waar, in de laatste jaren heeft men verschillende onderzoeken gedaan en zijn er verschillende oplossing waar botox ook voor gebruikt kan worden.   Andere mogelijkheden  zijn: botox tegen migraine en botox  tegen zweten. De kosten botox zijn zeer gevarieerd , voor een behandeling voor kraaienpootjes , fronsrimpels en voorhoofd rimpels betaal je ongeveer 85 euro en  de prijs van botox voor overmatig transpireren  is al rap 350 euro.

De meeste bekende oplossing is natuurlijk het gebruik van botox  voor rimpels te verminderen.  De werking hiervan gaat als volgt, doordat men botox in spuit in de spier gaat het de spieractiviteit verminderen en dit zorgt er dan voor dat de rimpels gaan verminderen.

Men heeft ook ondervonden dat botox als oplossing tegen migraine kan dienen. Doordat men denkt dat migraine onstaat doordat men constant spieren aanspant is men beginnen na te denken of botox geen oplossing hiervoor was aangezien botox de activiteit van spieren vermindert.  Doordat er minder spanning komt op je hoofd-, nek- en schouderspieren helpt botox ook tegen hoofdpijn. Deze behandeling zorgt er wel niet voor dat de migraine volledig weggaat maar het verminderd het aantal aanvallen  en de sterkte van de aanvallen.

Botox bied ook een oplossing aan voor mensen die last hebben van overmatig zweten. Deze behandeling werkt het zelfde als de botox om rimpels te verwinderen. Men spuit de botox op de plaatsen waar men overmati g zweet  omdat dit de werking van de spier blokkeert net zoals de werking van de zweetklieren.

Men moet wel in het achterhoofdhouden dat botox geen permanente oplossing en dat deze slecht een 5tal maanden blijft en dan verdwijnt waardoor je deze behandeling op regelmatig basis moet blijven doen om ervoor te zorgen dat resultaten blijven.

Voor meer info : http://faceland.nl/