Landelijke Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Vacura, meer dan alleen uw boekhouder

Elk ondernemer krijgt ermee te maken: de administratie. De boekhouding, de belastingen en eventueel personeelszaken. Druk zijn met de administratie terwijl een ondernemer druk wil zijn met waar het om draait: de corebusiness. Gelukkig is daar Vacura Accountants & Adviseurs. Graag nemen zij het werk met betrekking tot financiën, belastingen en personeel van u over. 

Wat biedt Vacura?

Door Vacura te bestempelen als boekhouder doen we dit bedrijf tekort. Vacura biedt namelijk een volledig pakket aan producten en diensten op het gebied van financiële, administratieve en fiscale vragen. Maar ze zijn bij Vacura vooral adviseur voor ondernemers. Omdat u als ondernemer te maken krijgt met uitdagingen en ambities. Met hun brede bedrijfskundige en specialistische financiële kennis staan de mensen van Vacura als ondernemende adviseurs persoonlijk voor u klaar.

Vacura rondom Ermelo werkt met dienstenpakketten. In elk pakket zijn de administratie, jaarrekening en de van toepassing zijnde aangiften opgenomen. Daarnaast zijn zij voor u een vertrouwd adviseur met actuele cijfers en een blik op de toekomst. In elk dienstenpakket is dan ook de vertrouwd adviseur opgenomen. Het werk van deze adviseur is afhankelijk van uw wensen.  Uiteraard is het mogelijk om werkzaamheden af te spreken buiten de dienstpakketten om.

De boekhouding: financieel, belastingen, personeel

De boekhouding oftewel administratie van een onderneming bestaat in ieder geval uit financiën, belastingen en personeel. Hiervoor kunt u natuurlijk terecht bij Vacura Accountants & Adviseurs.

Financieel: Vacura helpt u met een goed ingerichte en bijgewerkte financiële administratie. Hierdoor krijgt u inzicht in de huidige financiële situatie en kan een prognose gemaakt worden voor de toekomst.

Belastingen: Als ondernemer krijgt u te maken met belastingen. Met een complexe en ingewikkelde fiscale wet- en regelgeving die regelmatig veranderd. Vacura zorgt, met haar kennis en expertise, dat de fiscale wet- en regelgeving zo optimaal mogelijk wordt toegepast.

Personeel / HRM: Het kan zijn dat je onderneming groeit en dat je (meer) personeel moet aannemen. Vacura kan dan op het gebied van personeel u het werk uit handen nemen. Van de salarisadministratie tot advies bij het aannemen en ontslaan van personeel, Vacura staat voor u klaar.