Landelijke Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Douglas Jones tegels: het neusje van de zalm op tegelgebied

Douglas Jones tegels; de kans is groot dat u ze ooit al met verbazing heeft bewonderd in een stijlvol ontworpen ruimte, maar er niet bij stil heeft gestaan welke materialen hiervoor werden gebruikt. We lichten graag een tipje van de sluier op door u te vertellen dat dit soort tegels, die u in Dordrecht koopt, het neusje van de zalm zijn op tegelgebied. Ze worden gekenmerkt door hun luxueuze en exclusieve uitstraling, welke door een hoge mate van innovatie en oog voor kwaliteit tot stand kwam.

Producten van dé marktleider op het gebied van keramische tegels

Douglas Jones tegels kunnen de look van de meest uiteenlopende materiaalsoorten hebben: beton, hout, steen, cement of marmer bijvoorbeeld. Het merk behoort tot het Spaanse Porcelanosa, dé markleider op het gebied van keramische (aardewerk en porselein) vloer- en wandtegels. Er bestaan veel verschillende tegelformaten én afwerkingen. U kunt tal van tegels van Porcelanosa in Dordrecht kopen.

Alle tegels in Dordrecht van dichtbij bekijken

Maar weinig tegelhandels hebben Douglas Jones tegels in hun assortiment opgenomen. Bij Fravo Tegels in Dordrecht bent u echter aan het juiste adres voor mooie tegels. De winkel is al meer dan een kwart eeuw gespecialiseerd in tegels en natuursteen en voert een ruime collectie. Op de website van de aanbieder vindt u het complete assortiment. Ook kunt u alle tegels in Dordrecht, in de 1200 vierkante meter tellende showroom, van dichtbij bekijken. Behalve uit Spanje worden er ook tegelsoorten uit andere toonaangevende landen op dit gebied, zoals Italië, Portugal, Duitsland en Turkije, geïmporteerd.

Bezoek de showroom en bekijk de mooiste tegels

Fravo Tegels is niet alleen een gerenommeerd aanbieder van kwalitatief hoogwaardige tegels en natuursteen, maar biedt u ook nog eens verschillende diensten. Zo kunt u uw tegels in Dordrecht, maar ook daarbuiten, door de professionals van dit bedrijf laten zetten. Of het nu gaat om de grootste tegelformaten of het meest nauwkeurige mozaïekwerk. In de showroom in Dordrecht zijn tegelvlakken te zien die tonen hoe de professionals van dit bedrijf te werk gaan.