Landelijke Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Staalbouw voor woningen waarbij duurzaamheid én esthetiek centraal staan

Tegenwoordig bestaat er in alsmaar toenemende mate belangstelling voor staalbouw voor woningen. Met een dergelijke staalconstructie op maat creëert u een ruimtelijke en moderne loftwoning, gekenmerkt door een minimalistische en industriële uitstraling. Behalve dat is staalbouw voor woningen milieuvriendelijk en onderhoudsarm én zijn er – in tegenstelling tot bij betonbouw – geen draagmuren nodig. Zo kan de ruimte geheel naar eigen inzicht worden ingedeeld.

Een uniek project met talrijke mogelijkheden

Met een staalconstructie op maat de woning van uw dromen bouwen: de verwachting is dat deze trend zich in de toekomst enkel nog verder zal ontwikkelen. Met staal gaat u terug naar de essentie van bouwen en zet u een basis voor een duurzame woning neer. Een woning waar duurzaamheid en esthetiek centraal staan. Een dergelijke woning wordt op maat en dus geheel naar wens vervaardigd. Laat u door R.E.M. Techniek een staalconstructie op maat maken, dan kiest u voor een uniek project waarin vele mogelijkheden bestaan.

Een staalconstructie op maat, geheel naar uw wens

De hierboven genoemde specialist, die vlakbij Heerhugowaard is gesitueerd, spitst zich toe op staalbouw en past zijn constructies in diverse soorten panden toe. Behalve woningen kunnen dit ook bedrijfspanden zijn. Ook wanneer u een bepaald soort staalconstructie zoekt of deze volledig op maat wilt laten maken, kunt u dit met een gerust hart aan het vakkundige en flexibele team uit handen geven. Uiteraard staat behalve kwaliteit ook communicatie voorop, wat inhoudt dat alle stappen met u worden overlegd.

Kies voor kwaliteit en klantvriendelijkheid

Een van de basiskenmerken van R.E.M. Techniek is de veelzijdigheid van het bedrijf. Geen enkele medewerker draait zijn hand om voor de meest uiteenlopende technische vraagstukken. Men spreekt binnen het bedrijf dan ook nooit van problemen, maar uitdagingen. Uiteraard wordt daarbij altijd de hoogste kwaliteitsnorm voor ogen gehouden en hanteert men de meest klantvriendelijke werkwijze. Naast staalbouw voor woningen houdt het bedrijf zich ook bezig met andere staalconstructies op maat, zoals bedrijfspanden.