Landelijke Bedrijvengids
Image default
Cadeau

De leukste cadeaus of relatiegeschenken

Soms maak je een periode mee waarin iedereen om je heen iets bijzonders meemaakt. Het afgelopen jaar leek het alsof iedereen een huis kocht. Of wellicht ben je als ondernemer op zoek naar een relatiegeschenk voor je klanten. Dat betekent dat je telkens met een origineel cadeau moest komen. En het liefst niet zomaar een willekeurige item of bos bloemen waarbij de ontvanger alleen beleefd kan zeggen: “Ja, leuk hoor!” Je kunt beter kiezen voor een omleg kalender, of een cadeau waar ze echt wat aan hebben. Deze cadeaus zijn daadwerkelijk nuttig voor de ontvanger.

Omlegkalender

Een handige kalender met foto’s helpt je om alles goed te plannen. Het kan ook goed gebruikt worden als kalender relatiegeschenk. En met een vrolijke verjaardagskalender voor in de wc, vergeet je nooit meer iemand zijn verjaardag. Deze kalenders zijn makkelijk op te hangen, zodat de ontvanger ze snel aan de muur kan bevestigen.

Een goede fles wijn

Als je geen risico wilt nemen, kies dan voor een lekkere fles wijn en een set mooie wijnglazen. Want laten we eerlijk zijn: je kunt nooit te veel wijnglazen hebben. Er gaan er altijd wel een paar stuk tijdens feestjes of tijdens het schoonmaken. Extra wijnglazen zijn dus altijd welkom in elk huis. Kijk wel even welke wijnglazen de mensen al hebben, het zou jammer zijn als de glazen niet bij elkaar passen.

Prikborden

Prikborden zijn handig in de keuken, vooral als je een gezin hebt. Je kunt er belangrijke afspraken op prikken zodat je ze niet vergeet, en je wordt herinnerd aan rekeningen die nog betaald moeten worden. Ook kun je berichtjes achterlaten voor je kinderen of partner. En je kunt het prikbord nog mooier maken door er foto’s op te prikken die je leuk vindt. Een prikbord kan dus veel verschillende dingen doen en is daarom een leuk cadeau voor een housewarming.

Gereedschapskist

Als je echt een handig cadeau wilt geven, denk dan aan gereedschap of een gereedschapskist. Wanneer iemand net verhuisd is, moeten er vaak nog veel dingen worden opgehangen, zoals gordijnen, schilderijen en wandkastjes. Een gereedschapskist is dan een cadeau waar je echt iets aan hebt. Als de eigenaren een huis hebben gekocht waar nog veel klusjes moeten worden gedaan, hebben ze waarschijnlijk al een goed gevulde gereedschapskist. Het is altijd handig om dit van tevoren te controleren. Er zijn dus verschillende handige cadeaus om te geven. Voor welk unieke cadeau kies jij?