Landelijke Bedrijvengids
Image default
Auto's en Motoren

Verleng de levensduur van de condensor van uw airco met behulp van specialisten uit Noord-Brabant

Als u airconditioning in uw auto heeft dan wilt u natuurlijk dat het systeem altijd probleemloos werkt. Dit bereikt u onder andere door de condensor van de airco regelmatig te laten nakijken, bijvoorbeeld bij de specialisten van RDN in Noord-Brabant. Het advies is om dit jaarlijks te laten doen. Tijdens de onderhoudsbeurt wordt ook de vloeistof in de airco gecheckt en indien nodig bijgevuld. Zo weet u zeker dat u kunt vertrouwen op een aangename temperatuur in de auto als u er op uit gaat. Als u het onderhoud van de condensor van de airco laat doen door een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is, zoals het bedrijf uit Noord-Brabant, dan zorgt u ervoor dat uw aircosysteem veel langer meegaat.

Wat nu als in mijn auto geen airco kan worden ingebouwd?

Vooral oudere auto’s zijn niet altijd geschikt voor het inbouwen van een airco. Gelukkig zijn er ook nog andere klimaatoplossingen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een SPAL-ventilator. Deze wordt geplaatst onder de motorkap en zorgt ervoor dat de warmte tijdens hete zomerdagen snel uit de auto wordt verdreven. U hoeft niet met open ramen te rijden om toch een aangename temperatuur in de auto te krijgen. Een SPAL-ventilator is bovendien milieuvriendelijker dan een airco, een argument dat voor veel mensen tegenwoordig belangrijk is.

Ga naar een erkend onderhoudsbedrijf voor uw airco of ventilator

Wilt u onderhoud laten uitvoeren aan de klimaatbeheersing in uw auto? Maak dan een afspraak bij RDN, bijvoorbeeld voor onderhoud aan de condensor van de airco in Noord-Brabant. Zij weten als geen ander hoe ze de condensor moeten repareren of vervangen. Datzelfde geldt uiteraard voor een SPAL-ventilator. Als deze niet meer soepel draait kan het zijn dat er vuil in is gekomen. Na een grondige reiniging kunt u weer zonder zorgen op pad. U kunt bellen om een afspraak te maken, waarbij u als u dat wilt ook meteen een prijsopgave ontvangt.