Landelijke Bedrijvengids
Image default
Verbouwen

Een bouwwaterput met een vorstvrij deksel

Als u voor uw bouwplaats op zoek bent naar een bouwwaterput van de beste kwaliteit, dan doet het u goed om eens het assortiment van AIC te bekijken. De putten van deze leverancier zijn voorzien van een vorstvrij deksel, zodat u van extra bescherming bent voorzien op de bouwplaats. De bovenkant bevindt zich op maaiveldhoogte, waardoor de vrieskou vlak boven de grond geen effect kan hebben. Iedere put is voorzien van handige hijsogen, zodat u de put tijdens het plaatsen eenvoudig in de grond kunt laten zakken. 

 

Gemaakt van vuurverzinkt en duurzaam plaatstaal

Wist u dat iedere bouwwaterput uit het assortiment gemaakt is van vuurverzinkt en duurzaam plaatstaal? Dit omdat de putten meestal voor een lange tijd in de grond worden geplaatst. Loopt het project ten einde en wilt u de bouwwaterput graag uit de grond halen? Zorg er in dat geval voor dat u de put ontkoppelt en dat u weer handig gebruik maakt van de hijsogen.

 

Geen zorgen over de watervoorziening 

kies voor een bouwwaterput van AIC

Tijdens uw project wilt u natuurlijk geen omkijken hebben naar de watervoorziening. Kies daarom voor een bouwwaterput uit het assortiment van AIC en neem ook eens een kijkje in de collectie kranen, standleidingen, koppelingen en slangen. Heeft u op voorhand vragen over een van de producten of kunt u advies voor uw project gebruiken? Een van de medewerkers van de Aannemers Inkoop Groothandel helpt u graag verder.