Landelijke Bedrijvengids
Image default
Winkelen

Alles wat je moet weten over 112 Deventer!

112 Deventer is het meldpunt voor al je noodgevallen in Deventer en omgeving. Naast het meldpunt voor noodgevallen bieden ze ook andere diensten en adviezen aan over een breed scala aan onderwerpen. In dit artikel leer je alles wat er te weten is over 112 Deventer.

Waar staat 112 Deventer voor?

112 Deventer is een meldpunt dat wordt gerund door het Centrum voor Crisisbeheersing te Deventer. Het doel van 112 Deventer is het helpen van mensen in crisis. Mensen kunnen hun probleem aan 112 Deventer voorleggen en krijgen vervolgens ervaren advies en bijstand. Hierdoor kunnen mensen in crisissituaties weer hoop krijgen en hun leven weer op de rails krijgen.

Wat kan 112 Deventer je bieden?

112 Deventer biedt verschillende diensten aan. Zo kun je bij 112 Deventer terecht voor verschillende soorten advies, zoals psychologische hulp, juridisch advies en spreekuren met bedrijven. Ook hebben ze verschillende voorlichtingsavonden en lezingen. Daarnaast bieden ze ook persoonlijke begeleiding aan individuen die te maken hebben met crisis, zoals ontslag, echtscheiding, financiën, angst en depressie.

Hoe werkt 112 Deventer?

112 Deventer biedt op hun website 112 Deventer veel informatie over hun diensten. Van zodra je op de website bent, kun je direct een afspraak maken om langs te komen bij 112 Deventer. Het eerste gesprek is gratis. Daarnaast kun je ook verschillende telefonische diensten benutten zoals de ‘Luisterlijn’ en de ‘Advieslijn’. Deze diensten kunnen je helpen in het aanpakken van je crisis. Op de website van 112 Deventer kun je ook terecht voor informatie over esstelijke vormen van hulp en advies.

Conclusie

112 Deventer is een meldpunt voor alle noodgevallen binnen de regio Deventer. Met de diensten en het advies dat ze aanbieden, helpen ze mensen in crisissituaties om hun leven weer op de rails te krijgen. Bezoek hun website 112 Deventer om meer te leren over de diensten die ze aanbieden om jouw crisissituatie aan te pakken.

.