Landelijke Bedrijvengids
Image default
Onderwijs

Waar kun je een opleiding van Fabius volgen?

Ben je van plan een opleiding te volgen voor een baan in de administratieve sector? Kijk dan eerst eens goed rond wat er allemaal mogelijk is. Er zijn niet alleen heel diverse functies op administratief gebied maar er zijn ook tal van opleiders te vinden. Fabius verzorgt veel administratieve opleidingen en de Fabius leslocaties bevinden zich door het hele land.

Op veel plaatsen mogelijk

Omdat ze met zoveel verschillende locaties werken kun je vaak terecht op een plek bij jou in de buurt. Op die manier hoef je voor de lessen in groepsverband nooit ver te reizen. Voor alle opleidingen werk je natuurlijk ook zelfstandig thuis aan de computer maar voor de klassikale lessen ben je wel op locatie.

Kijk waar de cursus gegeven wordt

De verschillende locaties kun je vinden op de website van Fabius. Niet alle opleidingen worden overal gegeven dus houd daar wel rekening mee als je een specifieke opleiding wilt volgen. Om precies te weten waar een bepaalde cursus gegeven wordt kun je een keuze maken uit vier categorieën om te zien waar je terecht kunt. Dit zijn de volgende: Kantooropleidingen, Basiskennis Boekhouden en Basiskennis Calculatie, Praktijkdiploma Boekhouden en als laatste Online Marketing medewerker. Als je op een van deze categorieën klikt kun je direct zien waar de cursussen gegeven worden.

Leslocaties met adresgegevens

Op de website van Fabius vind je een plattegrond waarop je in één oogopslag kunt zien waar de verschillende leslocaties zijn. Door op een plaatsnaam te klikken krijg je de adresgegevens en het telefoonnummer in beeld en staat erbij of de locatie met het openbaar vervoer makkelijk bereikbaar is. Zo weet je meteen of de leslocatie dicht bij jou in de buurt is en hoe je er kunt komen.

Voor meer info :