Landelijke Bedrijvengids
Image default
Onderwijs

Effectief een taal leren?

Bent u op zoek naar een effectieve en op maat gemaakte zakelijke taaltraining? Dan bent u bij The Square Mile aan het juiste adres! Al 20 jaar bieden wij taaltrainingen van hoog niveau. Of het nu gaat om het verbeteren van uw Engels, Duits, Frans of een andere taal, ons ervaren team van professionele taaltrainers staat klaar om u te ondersteunen bij het behalen van uw doelen.

Met een breed scala aan taaltrainingen, zowel online als incompany, bieden wij maatwerkoplossingen voor verschillende sectoren. Bij The Square Mile geloven we in kwaliteitsborging en streven we altijd naar de hoogste standaard.

Online of bij u op kantoor?

Of u nu een  incompany taaltraining of online cursus wilt volgen; kwaliteit staat voorop. We bieden maatwerk op zes verschillende gebieden en helpen u graag bij het bepalen van het juiste niveau. Hier is een korte beschrijving van wat elk niveau doorgaans inhoudt:

  • A1: Beginners kunnen eenvoudige zinnen begrijpen en gebruiken die betrekking hebben op basisbehoeften en dagelijkse situaties.
  • A2: Op dit niveau kunnen cursisten meer uitgebreide gesprekken voeren en teksten begrijpen die verband houden met persoonlijke interesses en ervaringen.
  • B1: Bij het bereiken van dit niveau kunnen cursisten communiceren in de meeste situaties die zich voordoen tijdens reizen of in het dagelijks leven.
  • B2: Op dit niveau kunnen mensen complexere teksten lezen, vloeiend spreken en de taal gebruiken in professionele contexten.
  • C1: Gevorderden kunnen complexe teksten begrijpen en subtiele nuances in de taal opmerken, waardoor ze zich kunnen uiten als een moedertaalspreker.
  • C2: Dit niveau komt in de buurt van het taalvaardigheidsniveau van een moedertaalspreker. Cursisten kunnen moeilijke teksten begrijpen en zich uitdrukken met grote nauwkeurigheid en spontaniteit.

Het is belangrijk op te merken dat taalvaardigheid een continuüm is en dat de overgang tussen niveaus geleidelijk kan zijn. Bent u benieuwd naar uw eigen taalniveau? Probeer dan eens The Square Mile taalniveautest!

Duits, Engels of Frans?

Bij The Square Mile kunt u terecht voor zakelijke taaltrainingen, waaronder ook spoedcursus Frans. Of u nu uw spreekvaardigheid wilt vergroten, beter wilt kunnen onderhandelen of uw schrijfvaardigheid wilt verbeteren; bij The Square Mile kunt u een maatwerk cursus Frans volgen die aansluit bij uw behoeften en doelen. Ook een spoedtraining kan zowel online als incompany plaatsvinden, afhankelijk van uw voorkeur. Daarnaast wordt er rekening gehouden met uw sector of branche, zodat de training optimaal aansluit bij uw vakgebied. De ervaren taaltrainers van The Square Mile zijn afkomstig uit het bedrijfsleven en stimuleren u tot optimale prestaties. Neem contact op met The Square Mile voor meer informatie over de mogelijkheden voor een zakelijke taaltraining Frans.

https://www.thesquaremile.nl