Landelijke Bedrijvengids
Image default
Auto

Een complete operational leaseauto

Het grote voordeel van een operational leaseauto is dat hij zo compleet is. Wie namelijk voor deze leasevorm kiest kan ervan uitgaan dat alles geregeld is. Je hoeft eigenlijk alleen nog maar zelf af en toe te tanken. Verder zijn alle kosten om te kunnen rijden en alle werkzaamheden die daarvoor moeten worden gedaan in handen van de leasemaatschappij. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud, maar denk ook aan zoiets als het op orde houden van de banden. Hier heb je dus als ondernemer dan zelf geen omkijken meer naar. Zakelijk gezien kan je dan dus spreken van een goede deal.

bedrijfswagen leasen of bedrijfsauto leasen

De vorm van operational lease is niet voorbehouden aan een specifiek type auto. Het is immers zo dat allerlei voertuigen om uiteenlopende redenen voor een bedrijf van belang kunnen zijn. Bedenk bijvoorbeeld de waarde die het heeft om er representatief uit te kunnen zien. Een goede, zakelijke personenauto kan dus een goede optie zijn voor een operational leasecontract. Aan de andere kant zijn er natuurlijk ook auto’s die juist echt voor zakelijke doeleinden praktisch zijn. Denk bijvoorbeeld aan bestelwagens. Dit maakt het aantrekkelijk om juist ook dit type auto te leasen als bedrijf. Zeker wanneer het wagenpark wat groter wordt.

Service en diensten

Het gaat er voor bedrijven vooral om dat er veel aandacht van het wagenpark kan worden weggenomen. Dit kan namelijk allemaal door de leasemaatschappij, als eigenaar van de voertuigen, worden verzorgd. Daarnaast worden er steeds meer extra diensten aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan zaken als pechhulp door heel Europa. Dit wordt baak als onderdeel van de lease aangeboden zodat je bijvoorbeeld ook niet meer zelf lid hoeft te zijn van allerlei pechhulpdiensten. Dit maakt het in veel opzichten een goedkopere oplossing. Zakelijk gezien is dat dus ook gewoon verstandig om te doen. Dit verklaart waarom dit ook vaak gebeurt.

Voor meer info : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/