Landelijke Bedrijvengids
Image default
Auto

Een bestelauto leasen of kopen?

Wat is nu eigenlijk de slimste zet voor een ondernemer. Moet je een bedrijfsauto kopen? Of moet je juist een bestelauto leasen? Wanneer je kiest voor lease, dan kies je dus eigenlijk voor een partnerschap. Je hebt immers altijd iemand in de buurt die je helpt met alle problemen die zich rondom je wagenpark kunnen afspelen. Dit geeft jou als ondernemer veel zekerheid en neemt daardoor ook flink wat zorgen weg. Je hoeft immers niet snel meer bang te zijn dat je in de problemen komt omdat één van de auto’s het begeeft. Er is immers altijd hulp in de buurt.

Korte looptijd

Het voordeel van een lease is ook nog eens dat de looptijd vaak niet al te hoog is. Dat betekent dus dat je sneller van auto kunt wisselen. Je kunt altijd met relatief nieuwe voertuigen rijden. Dit helpt je natuurlijk bij het voorkomen van problemen. Als auto’s ouder worden hebben ze immers vaker kuren doordat ze met slijtage te maken krijgen door het vele gebruik. Dit kan op deze manier worden voorkomen en dat is ook uit zakelijk oogpunt belangrijk. Het zorgt immers dat je minder tijd kwijt bent aan je wagenpark. Die tijd kan je goed gebruiken voor belangrijke zaken.

Snel geregeld met zakelijk leasen

Dat snelle regelen begint al vanaf het eerste moment. Wanneer je je wensen kenbaar maakt aan je leasemaatschappij, dan kan je er zeker van zijn dat deze alles voor jou regelt. Het voordeel hiervan is dat jij een compleet ingerichte bestelbus krijgt die precies past bij de wensen die jij als ondernemer hebt. Je kunt dus eigenlijk min of meer direct wegrijden. Dit is kenmerkend voor de manier waarop een lease verloopt want vrijwel altijd zal elk contact met de maatschappij op deze manier verlopen. Er is altijd een plan voor elke situatie waar je in terecht kunt komen.

Voor meer info : https://www.zakelijkautoleasen.nl/