Landelijke Bedrijvengids
Image default
Internet

Laat je eigen webshop ontwerpen door een professional!

Als ondernemer is het tegenwoordig belangrijk dat je je bedrijf in alle hoeken laat zien en dat er zoveel mogelijk mensen van je bedrijf af weten of het ergens op kunnen vinden, zoals het internet. Of dit nu alleen op social media platforms is, of op Google zelf met een eigen website of webshop. Het is allemaal belangrijk om je bedrijf hierop te laten zien. Het internet wordt momenteel ontzettend veel gebruikt en de apps blijven zich ontwikkelen. Vooral jongeren willen voortaan eerst op het internet van een afstand kunnen zien wat voor bedrijf je bent en wat je diensten of producten zijn. Het is daarom ook belangrijk dat je dit goed laat overkomen op het internet. Een website of webshop  kan je laten maken door natuurlijk een webdesigner. Ben je momenteel op zoek naar een webdesigner? Neem dan direct contact op met Nofie! 

Hoe kan ik een webshop laten maken?

Samen met het bedrijf Nofie ga je in gesprek over wat voor bedrijf je bent en wat je diensten zijn of welke producten je verkoopt. Een webshop moet goed werken en wanneer er bezoekers op de pagina komen is het belangrijk dat ze meteen kunnen zien waar je webshop voor dient en welke producten je verkoopt. Nofie zorgt ervoor dat de webshop precies wordt zoals jij dat wilt en geeft adviezen waar nodig. 

Je kan uit verschillende pakketten kiezen, er zijn 3 verschillende pakketten. Webshop Brons, Zilver of Goud. In deze pakketten kun je zelf zien wat je er precies bij krijgt en wat de kosten ervan zijn. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent. Tijdens het ontwikkelen van de webshop houd je veel contact met elkaar om ervoor te zorgen dat de webshop naar jou wensen eruit komt te zien en dat de juiste informatie op de webshop staat.