Landelijke Bedrijvengids
Image default
Auto's en Motoren

De allround Rijschool Rotterdam

Rijschool Rotterdam is de allround rijschool waar je terecht kunt voor de autorijbewijs, motorrijbewijs, bromfiets/scooter rijbewijs, aanhangwagen rijles, taxi opleiding en rijinstructeur opleiding. De rijlessen zijn van beste kwaliteit. Mede omdat ze hun eigen instructeurs opleiden. Hierdoor zijn ze de beste rijschool van Zuid-Holland. Ze geven rijlessen in Rotterdam en omgeving. Zeker de moeite waard om erover te hebben en een kijkje te nemen.

 

Goedkope rijlessen

Ze zijn al meer dan 15 jaar in de branche en weten heel goed wat CBR van je verwacht tijdens het examen. Ze bereiden je zodanig voor dat je in één keer slaagt voor je rijbewijs. Het is een rijschool met een hoog slagingspercentage, namelijk 95%. Je zou denken dat een rijschool als Demo Opleidingen hiervoor een hoog prijskaartje zou aanrekenen. Echter, zijn de lespakketten erg goedkoop. Wat je ervoor terugkrijgt is unieke wijze van lesgeven, examengerichte rijlessen, 100% slagingsgarantie, gratis herexamen en nog veel meer! 

Je kunt je lespakket betalen in termijnen. Zo hoef je jezelf financieel niet in moeilijkheden brengen. Ze maken het voor iedereen mogelijk om rijlessen te nemen. Ook met de corona is men financieel achteruit gegaan. Het is een flexibele rijschool die overal rekening mee houd. De rijlessen zijn coronaproof. De richtlijnen van het RIVM wordt aangehouden. 

 

Geen wachttijden

Rijschool Rotterdam heeft meerdere ervaren rijinstructeurs. Bovendien houden ze er rekening mee dat men werkt en/of studeert. Daarom geven ze ook rijlessen in de avonden en in het weekend. Hierdoor zijn er geen wachttijden en kun je direct beginnen met je rijlessen. Je kunt je aanmelden voor een gratis proefles en kennismaken met je rijinstructeur. Je rijinstructeur zal je rijvaardigheid beoordelen en je adviseren hoeveel rijlessen je gemiddeld nodig hebt om in één keer te slagen voor je rijbewijs. Aan de hand daarvan kun je een lespakket kiezen die het beste bij je past. Zo hoef je dus niet meer of minder lessen te nemen dan nodig is en hiermee geld besparen.