Landelijke Bedrijvengids
Image default
Particuliere dienstverlening

S.I. Installatiebedrijf Amsterdam

S.I. installatiebedrijf Amsterdam

Bent u opzoek naar één van de volgende diensten of heeft u een probleem dat verholpen moet worden? S.I. installatie is een installatiebedrijf uit Amsterdam dat werkzaam is op verschillende gebieden. Wij werken in Amsterdam en omgeving en bieden ook 24-uur service voor loodgieters werkzaamheden.

Wat doen wij als installatiebedrijf?

S.I. installatiebedrijf is een loodgietersbedrijf in Amsterdam, maar bestempelen onszelf ook als installatiebedrijf.  Wij voeren regelmatig installaties uit zoals leidingwerk en renovatiewerkzaamheden. Een multifunctioneel bedrijf dus waar u op kunt rekenen als het gaat om direct hulp bij storingen, verstoppingen, lekkages of installatiewerkzaamheden zoals het verleggen van leidingwerk.

Diensten loodgieter Amsterdam

  • CV werkzaamheden of onderhoud
  • Lekkages
  • Verstopping

Diensten installatie werkzaamheden Amsterdam

  • Keuken
  • Badkamer
  • Sanitair
  • Leidingwerk
  • Woningrenovatie

Loodgieters  en installatie werkzaamheden in Amsterdam

Amsterdam is een grote stad waar veel gebeurt, veel mensen wonen en bedrijven gevestigd zijn. Dit zorgt ook voor veel problemen bij woningen en bedrijven die storingen, verstoppingen of lekkages ondervinden. Wij zijn dan ook voornamelijk werkzaam in Amsterdam en omgeving. Onze spoed dienst zorgt ervoor dat wij direct kunnen reageren. Wij zijn dan ook 24-uur en 7 dagen per week bereikbaar. Wel zo fijn wanneer u met een verstopte WC, riolering of lekkage zit.

CV onderhoudswerkzaamheden

Zoekt u een installatiebedrijf die jaarlijks onderhoudswerkzaamheden aan uw CV kan doen? Ook dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij onderhouden veel CV’s voor woningen en bedrijven in Amsterdam. Zo voorkomt u storingen of dure reparatiekosten door periodiek onderhoudswerkzaamheden uit te laten voeren door ons. Wij optimaliseren de werking en levensduur van uw CV-ketel. Dit is een inverstering dat zich op de langere termijn bijna altijd terugverdient. U heeft langer plezier van uw CV-ketel en bespaart bovendien geld, iets dat u ook wel wilt toch? Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op! 

https://loodgietersbedrijf-amsterdam.nu/