Landelijke Bedrijvengids
Image default
Industrie

Verpakkingsmaterialen inkopen doet u bij Idépack

Verpakkingsmaterialen inkopen doet u bij Idépack

Gebruikt u een verpakkingsmachine binnen uw onderneming? Dan mogen verpakkingsmaterialen uiteraard niet ontbreken. Idépack levert verschillende soorten verpakkingsmaterialen voor verschillende verpakkingsmachines. Heeft u advies nodig? Geen probleem, wij weten precies welk verpakkingsmateriaal uw verpakkingsmachine nodig heeft. Het is belangrijk om gebruik te maken van het juiste materiaal, dit om de levensduur van de machine te vergroten. Maar natuurlijk ook voor de beste bescherming van uw producten.

Welke verpakkingsmaterialen zijn er?

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten wikkelfolie, en bescherm-materialen. Denk aan bundelfolie, dat uitermate geschikt is voor het bundelen van losse producten, en het stabiliseren van een palletlading. Maar ook luchtkussenfolie dat producten beschermt bij een val of stoot. Daarnaast leveren wij schuimfolie, gatenfolie en verschillende soorten transparante wikkelfolies. Deze zijn geschikt voor het inwikkelen van een palletlading of losse dozen. Uw lading beschermen tegen slippen en vochtschade? Bestel dan onze stop slipvellen voor op een pallet, en topvellen voor op een doos.

POF Polyolefin Krimpfolie

Wilt u kleine producten samen verpakken? Zoals flesjes met drinken of bijvoorbeeld toetjes? Dan is onze POF polyolefin krimpfolie de perfecte oplossing. Het is een glasheldere folie die bestaat uit 5 lagen, en kleine producten stevig samenvoegt.

Polyethyleen (PE) seal en krimpfolie

Bent u op zoek naar seal en krimpfolie voor ieder project? Dan raden wij u onze Polyethyleen (PE) seal en krimpfolie aan. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren, maar wij bieden ook een transparante variant aan. Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten en maten. Denk aan mono axiaal, bi-axiaal, glad of juist stroef. Maar ook micro geperforeerd of zonder microperforatie. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Tapes en Dispensers

Dozen sluiten? Dan kunt u niet zonder tape. Wij leveren verschillende soorten tape en dispensers, die geschikt zijn voor het sluiten van dozen met verschillende doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan dozen die in de diepvries bewaard worden, of moeten overleven in hoge temperaturen.

Omsnoeringsband en toebehoren

Producten extra goed verpakken en beschermen? Dan komt u al snel terecht in omsnoeringsband. Via ons kunt u verschillende soorten omsnoeringsband bestellen, maar ook de toebehoren, zoals gespen en zegels. Met onze haspels brengt u het omsnoeringsband gemakkelijk aan, zonder dat er rommel ontstaat. Uw lading beschermen tegen stoten? Bestel dan onze kunststof hoekbeschermers, deze leveren wij in verschillende formaten.

Neem contact met ons op

Het is logisch wanneer u problemen heeft met het kiezen van het juiste materiaal. Door ons ruime assortiment kan er bij u twijfel ontstaan. Neem daarom gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft. Wij kunnen u adviseren bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Door uw wensen aan ons door te geven, leveren wij u een offerte op maat.

Ga naar https://www.idepack.nl/ voor meer informatie.

 

https://www.idepack.nl/verpakkingsmateriaal/