Landelijke Bedrijvengids
Image default
Particuliere dienstverlening

Veilige motorrijlessen bij deze motorrijschool in Almere

Bij motorrijden staat veiligheid centraal. Het is belangrijk dat je onder alle omstandigheden controle weet te houden over de motor en je sociaal en veilig door het verkeer kunt bewegen. Dit zijn dan ook de belangrijkste punten die je leert tijdens motorrijlessen. Ben je op zoek naar een professionele en flexibele motorrijschool in Almere? Dan kun je het best terecht bij Verkeersschool RUUD. Zij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de branche, hebben een zeer hoog slagingspercentage en werken met gediplomeerde instructeurs. Deze instructeurs volgen je tijdens de praktijklessen altijd op de motor, zodat je de juiste begeleiding krijgt. Daarnaast krijg je ook video-ondersteuning. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan zeker verder!

Kies zelf welk lespakket het best bij jou past

Verkeersschool RUUD staat bekend als een flexibele rijschool. Dit komt doordat ze verschillende lespakketten aanbieden, waardoor je dus zelf kunt kiezen hoeveel uren les je afneemt. Zo hebben ze pakketten van 8 uur en 17 uur, maar ook van 40 uur en 50 uur. Hoeveel lessen je nodig hebt, is natuurlijk ook afhankelijk van de voortgang. Hier adviseren de specialisten van deze motorrijschool in Almere je graag over. De lespakketten van 40 en 50 uur zijn inclusief tussentijdse toets en het examen. Bij het 50 uur-lespakket zitten ook het theorie-examen en de theorieboeken inbegrepen. Met dit pakket ben je dus in één keer klaar!

Vraag advies aan de deskundige en ervaren medewerkers van dit bedrijf

Wanneer je enthousiast bent geworden en graag lessen wilt volgen bij deze motorrijschool in Almere, kun je je direct inschrijven via de website. Wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden of deskundig advies? Dan kun je ook altijd eerst contact opnemen. Ook de contactgegevens vind je op de website van Verkeersschool RUUD. Ze vertellen je graag meer en helpen je met het vinden van het juiste lespakket voor jou.

https://verkeersschoolruud.nl/