Landelijke Bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Welke ondersteuning is goed voor mijn lichaam?

Welke ondersteuning is goed voor mijn lichaam?

Iedere vrouw is anders, dus dat betekent ook dat iedere vrouw een andere pasvorm bh nodig heeft. Niet alleen afhankelijk van de vorm van de borsten, maar logischerwijs ook door de afwijking in cupmaat. Dit samen maakt of een bepaalde bh wel of juiste niet geschikt is. Om je een idee te geven welk type beha nu het beste bij jouw past, hebben we een aantal verschille pasvorm op een rijtje gezet, die jou de eventuele keuze een stukje makkelijker kunnen maken. Vooral wanneer je iedere keer op dezelfde soort bh uitkomt, is het goed om eens verder te kijken om zo ook je lichaam beter tot z’n recht te kunnen laten komen Zo zijn er verschillende soorten bh’s die bij de één beter staat, dan bij de ander. Het is en blijft dus een ontzettende persoonlijke keuze en enkel passen zorgt ervoor dat je tot een uiteindelijk goede keuze komt.

Ronde borst

Heb jij een borst, die vooral het volume aan de onderkant hebt zitten, dan zijn er aan aantal bh’s die hiervoor bij uitstek geschikt zijn. Eén van deze varianten is de balconette beha. Dit komt omdat de balconette aan de bovenkant is uitgesneden en zich vooral gecentreerd aan de onderkant van de borst. Het is dus vooral van belang dat je een bh draagt die extra ondersteuning geeft en het gewicht aan de onderkant kan opvangen. Een andere bh die je dan ook kunt dragen is de push up sport bh. Deze deze drukt het geheel wat omhoog, waardoor je extra stabiliteit hebt en ook volume aan de bovenkant creëert. Dit zorgt ervoor dat het geheel er een stuk natuurlijker uitziet, wat vooral tijdens het dragen van een laag uitgesneden jurk of shirt zorgt voor een mooier en stijlvoller effect.

Tijdens het sporten

Ook tijdens het sporten is het belangrijk om na te denken over de ondersteuning van je borsten. Misschien is dit nog wel belangrijker dan tijdens het dagelijks leven. Tijdens het sporten worden je borsten namelijk blootgesteld aan verschillende bewegingen. Door het dragen van een sport bh worden deze beweging opgevangen en zal je ongestoord je workout kunnen doen. Anders is het wanneer je ook tijdens je normale werk veel in beweging bent, bijvoorbeeld wanneer je in de zorg werkt of actief bent als personal trainer. Het kan ook dan verstandig zijn een bh te dragen met extra ondersteuning. Een goede bh met ondersteuning is bijvoorbeeld de elomi bh. Deze bh geeft voor de extra vulling en stevige beugel extra ondersteuning aan je borsten.

 

Gerelateerde artikelen

Het succes van Happy Socks

Diverse soorten hanglabels laten bedrukken

Wat zijn de dingen die je absoluut niet moet vergeten mee te nemen op reis?