Landelijke Bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Wat zijn de dingen die je absoluut niet moet vergeten mee te nemen op reis?

Wat zijn de dingen die je absoluut niet moet vergeten mee te nemen op reis? 

Wanneer je op reis gaat heb je toch zeker wel een aantal belangrijke dingen nodig. Denk aan een tandenborstel, tandpasta, medicatie en zo nog meer dingen. Maar waar ga jij dat allemaal in doen? Je kunt natuurlijk verschillende tassen er voor kiezen. Welke opties heb je?

Is een reistas een goede optie voor op reis?

Als je een reis gaat maken wil je graag een reistas die niet een hutkoffer is zoals we die van vroeger kennen. Vaak moest je echt passen en meten wilde je daar je spullen in kwijt kunnen. Tegenwoordig zijn de reistassen veel flexibeler en gemakkelijker mee te nemen. Ook is het opbergen van de reistassen een stukje gemakkelijker. Tegenwoordig is het zelfs zo dat je wieltjes onder een reistas hebt zodat het vervoeren van je reistas ook een stuk eenvoudiger is. Je hoeft niet meer te slepen met een zware koffer of tas maar rolt het met je mee. 

Een gecombineerde reistas, is dat ook een wens?

Wanneer je een reistas hebt kan je natuurlijk ook gaan om deze te combineren met bijvoorbeeld een toilet. De ted baker tassen zijn natuurlijk enorm fijn en handig als reistas en deze kan je dan ook goed combineren met  een ted baker toilettas. Maar het blijft niet bij een toilettas je kunt zelfs een elegant make uptasje van ted baker er bij nemen. Op deze manier is een reis maken alleen maar nog eleganter en maakt jou reis een waar feestje. De tassen van ted baker zijn duurzaam en geven een ontzettend mooie uitstraling. Met deze geweldige tassen kun je dus met een gerust hart op reis. 

De cowboy tassen kunnen het geheel mooi afmaken

De reistassen zijn uitgezocht en de bijpassende toilettas en make up tas ook. Maar je wilt natuurlijk ook een tas die je even mee kan nemen met de belangrijkste benodigdheden voor als je een dagje uit gaat wanneer je op reis bent. Je kunt denken aan een handtas, schoudertas, luiertas of een rugzak. Hier kan je dan sleutels, pasjes, geld, deodorant, lipstick in doen zodat je alles bij de hand hebt. De cowboy tassen verlenen zich hier heel erg voor. Door de multifunctionaliteit in combinatie met de kwaliteit en stijl heb je een prachtige tas. Weet je wel dat de prijs van een cowboy tas niet eens duur is?