Landelijke Bedrijvengids
Image default
Mode en Kleding

Het succes van Happy Socks

Een vergeten voorwerp wat liefde geven kan een lange weg gaan. Het Happy Socks product is eenvoudig. Ze namen iets dat mensen elke dag dragen en toonden het wat liefde. Het resultaat was een merk waar mensen door geobsedeerd zijn.

Het creëren van een beminnelijk merk trekt winkeliers aan. Klanten houden van het Happy Socks product omdat het van hoge kwaliteit is en verrukkelijk. Het is eenvoudig en uniek. En omdat klanten Happy Socks willen, willen winkeliers ze in hun winkels. Het klinkt misschien wat simplistisch, maar een product bouwen waar mensen van houden en de kwaliteit ervan handhaven, genereert een organische vraag.

Happy Socks ging wereldwijd via plaatselijke partners. Happy Socks heeft op elke markt in de wereld waar ze verkopen plaatselijke distributeurs die het aanbod van Happy Socks kopen en het dan aan winkeliers verkopen. Het was door af te stemmen op deze sterke partners dat Happy Socks wereldwijd kon gaan.

Samenwerken met ondernemende mensen heeft bijgedragen tot het succes. Happy Socks werkt graag samen met nieuwe, ondernemende distributeurs die hongerig zijn naar succes, in plaats van met gevestigde. Het resultaat is een partnerschap van twee partijen die zich evenzeer inzetten voor elkaars succes.

Succes ontstaat door slimme mensen aan te werven. Het aannemen van energieke mensen uit de hele wereld die initiatief willen nemen en iets willen bewijzen heeft een enorme invloed gehad op Happy Socks’ succes. Ze geven hun team iets meer verantwoordelijkheid dan wat ze vroeger hadden en laten hen zelf beslissingen nemen zonder hen te verwijten dat ze het geprobeerd hebben als het mislukt. Dat is voor het team de belangrijkste motivatie geweest om hard te werken en vol te houden tijdens hun groei.