Landelijke Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Feest organiseren

Er zijn veel mensen in Nederland die vaak van een feestje houden. Vooral in het zomerseizoen zijn er veel festivals georganiseerd in het land. Voorbeelden hiervan zijn de Zwarte Cross en Pinkpop. Ook zijn er altijd vrienden en familie die een feestje houden. Voor zo’n feest te organiseren is er veel tijd en energie nodig. Er moet gedacht worden aan disco apparatuur, muziek en drinken. Er zijn gelukkig veel bedrijven die je kunnen helpen met het organiseren van zo’n feest en het verhuren van de benodigde disco apparatuur. Wil je iets anders dan disco apparatuur huren? Bekijk dan deze blog!

 

Festivals in Nederland

In het zomerseizoen zijn in Nederland veel festivals georganiseerd. Ben je nog nooit naar een festival geweest en wil je er graag naartoe? Dan is hier een mooie lijst te vinden van de top 5 festivals in Nederland. Op nummer een staat de Zwarte Cross, dit is een festival met jaarlijks 220 duizend bezoekers. Dit festival trekt heel erg veel mensen vanuit de noordelijke provincies. Het festival staat bekend om het crossen. Ook is Pinkpop een grote aanrader om een keer naartoe te gaan. Iedereen in Nederland heeft wel eens gehoord van dit festival, het bestaat namelijk al 50 jaar en heeft ook elk jaar weer op rij 210 duizend bezoekers.

 

Mysteryland is een driedaags festival dat jaarlijks ook 100 duizend bezoekers trekt. Het is een festival waarbij voor iedereen wat leuks is, er zijn namelijk 11 verschillende stages met muziek. Het is mogelijk om tijdens dit festival te overnachten op de camping. Concert At Sea is een festival die jaarlijks 100 duizend bezoekers trekt. Zoals de naam al zegt, bevindt dit festival zich aan zee. Ook dit evenement bestaat uit 3 verschillende dagen.

 

Kosten

Tegenwoordig wordt helaas alles duurder, dit heeft te maken met de oorlog in Rusland en Oekraïne. Dit betekent dus ook dat een dagje festival duurder wordt je betaald als snel 3,50 euro voor een biertje. Ook het ticket zelf is vaak rond de 100 euro. Zorg er dus wel voor dat je altijd wat geld op zak hebt als je naar een festival gaat!

https://lichtgeluidhuren.nl/silent-disco-huren/

Gerelateerde artikelen

Duurzamer werken als bedrijf

ICT-banen gericht zoeken

Het monster dat crisis heette