Landelijke Bedrijvengids
Image default
Meubels

Voordelen van een cinewall

Stel je voor dat je net een nieuwe woning hebt of gewoon zin hebt om het opnieuw in te richten. Dan is een cinewall echt perfect om mee aan de slag te gaan. Het wordt steeds populairder en het geeft de woon- of slaapkamer toch net even een ander gevoel. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan vind je hier nog een paar extra voordelen. 

Sfeer

Het is al een beetje benoemd, maar een cinewall ziet er anders uit dan wat de meeste mensen hebben. Je creëert het gevoel alsof je niet thuis zit, maar in de bioscoop. Wie wil er nu niet een eigen thuisbioscoop hebben? Je zult merken dat je er nu nog meer van gaat genieten dan je eerst al had gedacht. Als je met de tijd mee wilt gaan dan is dit ook een goede keuze, want een cinewall ziet er altijd erg modern uit. Je kunt ook eerst op zoek gaan naar voorbeelden online of in de winkel en zo zien hoe het overkomt bij jou. 

Eindeloze opties

Met een cinewall kun je alle kanten op. Zo kun je ervoor kiezen om er een openhaard bij te doen of je kunt er zelfs kanten op heen bouwen om spullen in op te bergen. Ook de materialen die gebruikt worden, kunnen verschillen. Het ligt er maar net aan voor wat voor soort uitstraling je wilt gaan. Denk bijvoorbeeld aan marmer, maar ook hout. Iedere cinewall ziet er op deze manier anders uit en jij kunt het helemaal eigen maken. Zo past het ook goed bij de rest van het interieur en maakt dit het plaatje echt compleet. 

DIY

Het is handig om het iemand te laten doen die hier ervaring mee heeft, maar als je een echte klusser bent, kun je het ook zelf proberen. Het fijne is dat er tegenwoordig overal wel tutorials van worden gemaakt en zo ook voor de cinewall. Er valt online genoeg over te vinden en zodra je alle materialen hebt, kun je meteen aan de slag. Mocht je er niet helemaal zeker van zijn, kun je altijd nog advies vragen. Uiteindelijk scheelt het je een hoop geld en heb je alsnog een prachtig resultaat.