Landelijke Bedrijvengids
Image default
Gezondheid

De therapeut voor al uw gewrichtsklachten

De beste Manueel therapeut Nijmegen is er voor al je gewrichtsklachten, moet je bij ons zijn. Ons team van specialisten is erg ervaren en hebben zich extra verdiept in manueel therapeut. Waardoor we net wat meer kennis hebben op gebied van de wervelkolom en gewrichten waardoor we de perfecte behandelingen kunnen samenstellen. En behandelen wij mensen dan ook uitgebreid in de onze praktijk. Bel gerust voor een afspraak en kijk op de site voor de mogelijkheden. Of neem de gratis les om te kijken of dit wat voor je is, we helpen al erg veel mensen zoals jij. 

Waar is Manueel therapie allemaal goed voor? 

Manueel therapie is erg goed voor rugklachten, nekklachten en andere gewrichtsklachten. Deze klachten ontstaan vaak door sportenen een slecht functionerend zenuwstelsel. Door Middel van massage en andere technieken maken wij de spieren weer los, en zorgen we dat alles weer goed werkt. Daarnaast leren wij ook mensen hun spieren te ontlasten doordat ze bijvoorbeeld verkeerd tillen of niet goed lopen. Wij leren ze dan de juiste manieren om je lichaam te ontlasten, door bijvoorbeeld vanaf je knieën te tillen. 

Andere behandelingen 

Naast manuele therapie is onze specialisatie maar we doen ook gewoon normale fysio in onze praktijk. En kunnen we ook dry needling doen waarbij we gebruik maken van de chinese acupunctuur. En doen wij ook veel tapen voor sporters omdat we vinden dat dit erg belangrijk is en goed gebeurd. Hebben we een abonnement opgezet zodat je elke maand voor een wedstrijd of training je kan laten intapen. Tape is best wel duur en een behandeling ook daarom hebben we het goedkoper gemaak doormiddel van een abonement. En wordt het ook nog is goed gedaan veel mensen doen het thuis voor een wedstrijd, en tapen dan verkeerd.  Waardoor het geen nut heeft en het ook nog is zonder van je geld is.