Landelijke Bedrijvengids
Image default
Energie

Energiezuinig uw boilerwater naar 85 graden verwarmen

Verwarm uw boilerwater nu energiezuinig naar
85 graden met de Wesen Inox Duplex.

 

Vanaf nu is het ook met een elektrische boiler mogelijk om uw water op te warmen naar 85 graden. Ze zijn er eens goed voor gaan zitten bij de fabriek van Wesen. En kwamen eruit! Een energiezuinige boiler te maken van een super kwaliteit ketel. De ketel is gemaakt van Inox Duplex 2205, dit wordt ook in de offshore gebruikt. 

De buitenzijde van de Wesen Inox Duplex is afgewerkt met glasvezel, hierdoor is de boiler eenvoudig te reinigen.

 

 

Een roestvije staalsoort met een verhoogte weerstand tegen corrosie en is bestand tegen zuur en zout water.

Tevens wordt de tank compleet automatisch gelast met de allernieuwste TIG lasapparatuur. Daaromheen zit een een issolatie met polyuretaanschuim vrij van CFC waardoor de elektrische boiler zijn warmte extra lang vast houdt na het verwarmen.

De elektrische boilers van Wesen Inox Duplex hebben allen een verwarmingselement met een droge weerstand (indirect geplaatst dus) wat er voor zorgt dat er bijna geen kalk achter blijft in de boiler. Zelfs niet bij hoge temperaturen.

Bij bijvoorbeeld melkveebedrijven is het verplicht dat de melkmachines gereinigd worden met water van 85 graden en werken ze met water wat zacht gemaakt wordt.

Normale elektrische boilers zouden het na een jaar dan al begeven omdat deze niet tegen het zachte water kunnen. De Wesen Inox Duplex is hier tegen bestand.

Maar ook bijvoorbeeld glazenwassers, die vaak gebruik maken van osmose water zijn geholpen met deze boiler. 

De Wesen Inox F2205 boilers zijn in diverse modellen te verkrijgen; 50, 80, 100, 150, 200 en zelf 300 liter.

Er zit in de elektrische boilers t/m de 100liter standaard een 1.2kw verwarmingselement en de grotere modellen hebben standaard een 2.4kw element.

Indien u sneller wilt opwarmen is het mogelijk een zwaarder verwarmingselement te plaatsen, dit kan alleen bij de grotere modellen.

De boilers worden vervaardigd in de EU en hebben een energie klasse C.

De boilers worden verkocht door elektrischeboiler.eu. Neem eens een kijkje op hun website voor duidelijke Nederlandstage handleidingen en verdere informatie.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/ariston-wesen-boilers/