Landelijke Bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Professionele schoonmaakdiensten

Schoonmaakbedrijven in Ede

Echt goed schoon kunnen maken is een vak apart. Het gaat namelijk veel verder dan zomaar een beetje poetsen en stofzuigen. Als klanten het schoonmaakbedrijf in Ede en omstreken inzetten verwachten ze dat er aan specifieke kwaliteitseisen wordt voldaan, die in sommige gevallen zelfs in strikte regelgeving is vastgelegd.

Voor het schoonmaakbedrijf Habu is dat echter geen enkel probleem. Ze zijn met hun bedrijf namelijk al meer dan 40 jaar actief en weten op het gebied van schoonmaken van de spreekwoordelijke hoed en de rand. Door duidelijk, in gewoon Nederlands te communiceren kunnen weet u altijd waar u bij Habu aan toe bent en kunnen ze er ook bij u voor zorgen dat elk gewenst vertrek voortaan dagelijks of wekelijks weer helemaal brandschoon wordt opgeleverd.

 

Maatschappelijk verantwoorde schoonmaakbedrijven 

Door de jaren heen zijn ze tijdens het schoonmaken van objecten ook steeds meer rekening gaan houden met het milieuaspect van de werkzaamheden. Niet omdat de overheid dat voorschrijft, maar omdat schoonmaakbedrijf Ede hart voor hun leefomgeving heeft en daar in positieve zin graag aan bij willen dragen.

Dit betekent dat we – voor zover dat mogelijk is – tijdens het uitvoeren van onze schoonmaakwerkzaamheden altijd zullen kiezen voor een schoonmaakproduct dat ecologisch verantwoord is. Daarbij wordt natuurlijk niet de kwaliteit van de werkzaamheden en het resultaat uit het oog verloren. Ze werken namelijk alleen maar met milieuvriendelijke hulpmiddelen die ook echt effectief tijdens het schoonmaakproces blijken te zijn.

 

Een hecht team dat efficiënt samenwerkt

Habu Schoonmaakorganisatie zou u als een familiebedrijf kunnen beschouwen. Weliswaar zijn lang niet alle teamleden familie van de bedrijfseigenaren van het schoonmaakbedrijf in Ede, maar het team is daarentegen wel dusdanig hecht dat er amper sprake is van personeelsverloop. Omdat praktisch iedereen vrijwel dagelijks met elkaar samenwerkt zijn alle medewerkers goed op elkaar ingespeeld, zodat ze gezamenlijk altijd tot het beste en meest efficiënte eindresultaat bij hunklanten kunnen komen.