Landelijke Bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor de beste voorzetapparatuur voor heftrucks moet u bij dít Drunense bedrijf

Wilt u voorzetapparatuur voor de heftrucks van uw bedrijf kopen of huren? Voor beide opties bent u bij Durwen Benelux op de goede plek. Het bedrijf in Drunen biedt een ruim aanbod aan voorzetapparatuur aan. Alle apparatuur is te koop, en veel hiervan is ook te huur. Als u wilt huren, kunt u het beste van te voren even contact opnemen met het bedrijf om zo de voorraad te checken. Het huren van voorraadapparatuur brengt de volgende voordelen met zich mee: u heeft geen afschrijvings- en onderhoudskosten en heeft geen opslagplaats nodig.

Over het bedrijf

Het bedrijf uit Drunen is in 2012 opgericht en biedt uitsluitend producten van het Duitse merk Durwen aan. Dit merk bestaat al sinds 1947 en heeft daarom ruime ervaring in het ontwerpen en produceren van machines. Sinds 1970 produceert het merk voorzetapparatuur voor heftrucks. In al die tijd is de apparatuur enorm verbeterd en is het geworden tot de apparatuur van nu. De apparatuur is gemaakt door de beste en modernste technieken onder begeleiding van vakkundige medewerkers. Hierdoor zijn de producten van enorm hoge kwaliteit.

Wat biedt het bedrijf?

Natuurlijk kunt u bij het bedrijf terecht voor allerlei voorzetapparatuur. Denk aan meervoudige pallethandlers, klemmen, draagdoorns en vorkverlengsloffen. Ook sneeuwscheppen en werkkooien worden aangeboden. Maar het bedrijf biedt nog veel meer. Zo worden er verschillende cursussen en trainingen aangeboden. Wilt u van uw leveranciers de beste verkopers maken? Laat hen dan de salestraining volgen. Ook de monteurs kunnen een cursus volgen om de fijne kneepjes van het vak te leren en nóg beter te worden dan ze al waren.

Service en onderhoud

De producten zijn op zo’n manier gemaakt, dat deze weinig onderhoud nodig hebben. Wel kan het natuurlijk altijd voorkomen dat een product kapot gaat. Raak dan niet in paniek, maar neem contact op met de professionele servicebalie. De monteurs zullen uw product zo snel mogelijk repareren in de eigen reparatie- en revisiewerkplaats.

https://www.durwenbenelux.com/