Landelijke Bedrijvengids
Image default
Marketing

Bronnen van hoogwaardige backlinks voor linkbuilding

Er zijn genoeg redenen waarom backlinks kopen een goed idee is. Ze kunnen de prestaties van je website op de pagina’s met zoekresultaten van zoekmachines verbeteren, het verkeer vergroten en de reputatie van je merk opbouwen. Er zijn echter zoveel bronnen waar je backlinks kunt krijgen dat het een hele klus kan zijn om erachter te komen welke je moet gebruiken. Het is niet altijd gemakkelijk om kwaliteitsbronnen te vinden met links van hoge kwaliteit die je SEO inspanningen niet schaden. Het is echter niet onmogelijk met de hulp van een online marketingbureau als Webton.

Blog recensie

Blogger recensies zijn een geweldige manier om backlinks te krijgen. Je kunt gast berichten op andere blogs schrijven en je ervaring met een product of dienst delen. Hetzelfde geldt voor het schrijven van reviews over producten of diensten die je recentelijk hebt gebruikt. Wanneer je een blog review schrijft, is het belangrijk om waarde toe te voegen door advies en inzicht te geven in het product of de dienst. Wanneer iemand een van je blogposts bezoekt, kijken ze vaak ook naar je sociale media-profielen. Door deze informatie met hen te delen, kunnen ze dus beslissen of ze verder willen lezen of niet. Je kunt ook om een ​​mening vragen van een online marketingbureau zoals Webton als een blog review zou helpen bij je linkbuilding strategieën.

Testimonials

Testimonials zijn een van de beste bronnen voor backlinks van hoge kwaliteit. Ze kunnen worden gebruikt om de getuigenis van een klant te tonen of een expert in je branche zal zijn naam en reputatie aan je zaak koppelen. Het idee achter het gebruik van getuigenissen is dat mensen vertrouwen op wat andere mensen over je zeggen. Dus als je over een product of dienst schrijft, is het veel overtuigender als iemand anders dat ook doet. Je kunt getuigenissen van huidige klanten krijgen door ze via e-mail of sociale media te vragen. je kunt ook je voormalige klanten peilen. Je kunt ze vragen of ze iets positiefs op hun blog of social media account willen schrijven over de samenwerking met jou. Online marketingbureaus zoals Webton kunnen je ook helpen beoordelen welke getuigenissen nuttig zullen zijn bij het bevorderen van je linkbuilding inspanningen.

Persberichten

Persberichten zijn een geweldige manier om links naar je website te krijgen. Ze kunnen worden gebruikt als een manier om je producten of diensten aan te kondigen, maar ze zijn ook een hoeksteen van linkbuilding. Distributiediensten voor persberichten maken het je gemakkelijk om je persbericht op honderden websites te publiceren. Dit resulteert in links terug naar je site. Een ding om in gedachten te houden bij persberichten is dat er twee soorten zijn, namelijk betaald en gratis.

 

 

Advertentie: Benieuwd naar linkbuilding prijzen? Kijk dan eens op https://www.adbull.nl/prijzen-seo-linkbuilding/.