Landelijke Bedrijvengids
Image default
Industrie

Oplossingen op het gebied van RVS bewerken

RVS is een materiaal dat gebruikt wordt voor vele toepassingen. Echter is het bewerken en lassen van RS echt een vak op zich. Daarom stellen we u graag voor aan dit bedrijf, HenF. Dit bedrijf heeft namelijk werknemers in dienst die gespecialiseerd zijn in het bewerken van roestvrijstaal, waaronder in het materiaal hastelloy. Doordat de medewerkers van dit bedrijf jarenlange ervaring hebben in dit mooie vak, weten ze als geen ander hoe ze voor iedere situatie een passende oplossing bieden.

Koeltechniek en warmteterugwinning

Koeltechniek is een van de specialismes van HenF. Dit houdt in dat de medewerkers klantspecifieke producten ontwikkelen. Hierbij kunt u denken aan systemen voor douchewater terugwinning, voor rvs tanks of voor drukvaten. Daarnaast kunt u hierbij ook denken aan bijvoorbeeld bierinstallaties en koelvitrines voor in een winkel.

Maar ook op het gebied van warmteterugwinning hebben de medewerkers van dit bedrijf veel te bieden. Dit is een zeer duurzame investering waarmee u heel veel geld kunt besparen. Doordat dit bedrijf beschikt over een STEK certificering, zijn de medewerkers in staat om betrouwbare warmtepompen en warmtewisselaars te bouwen.

Apparatenbouw en waterbehandeling

Heeft u een handjevol ideetjes voor apparatenbouw? De medewerkers van HenF denken graag met u mee. Ze bulken namelijk van de mogelijkheden om uw wensen op dit gebied te realiseren. Liever hulp nodig bij het bouwen van een waterzuiveringsinstallatie, of wilt u dat specialisten mee denken met het realiseren van een andere installatie?

Dat is echt geen enkel probleem! De medewerkers denken mee tijdens het realiseren van allerlei ontwikkelingen. Daarnaast kunnen ze die ontwikkelingen natuurlijk ook verzorgen. Het is maar net wat u wenst!

Meer informatie inwinnen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van rvs lassen voor verschillende doeleinden? We begrijpen dat u eerst meer informatie wenst voordat u een beslissing neemt. Neem daarom gerust eens een kijkje op de website van HenF. Wanneer u hier niet vindt wat u zoekt en wenst u nog meer informatie te ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Dat is geheel gratis en mag altijd!

Voor meer info : https://www.henf.nl/