Landelijke Bedrijvengids
Image default
Groothandel

Uw PET-fles laat u hier produceren

Heeft u een voedingsmiddel, hygiënisch product of een ander product dat in een PET-fles gevuld moet worden? Dan schakelt u de hulp in van PET Power. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken van de perfecte PET-fles of media-fles voor ieder merk. Deze wordt in een innovatieve productieruimte gemaakt zodat u alleen de beste kwaliteit ontvangt. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Er kunnen namelijk etiketten en sleeves voor u gemaakt worden, uw fles kan bedrukt en gecoat worden en ook gekleurde flessen zijn mogelijk. Het onderscheiden van uw media-fles of PET-fles is dus altijd mogelijk. Al uw wensen worden met u besproken en indien mogelijk worden deze waargemaakt. Dit allemaal terwijl PET Power kostenefficiënt en eenvoudig te werk gaat, zodat u uw budget niet teveel druk oplegt.

Een steriele media-fles wordt bij dit bedrijf gemaakt

Een media-fles wordt gemaakt voor medische middelen en hierbij is het dus zeer belangrijk dat deze steriel bij de consument terecht komt. Bij PET Power voldoen ze steeds weer aan alle richtlijnen en de huidige wetgeving en gaan graag nog een stapje verder voor u. Wilt u bijvoorbeeld dat uw media-fles nog eens wordt doorgestraald met gammastralingen of wilt u extra folie om uw pakket heen? Geen enkel probleem. Het team doet er alles aan om uw media-fles veilig in de winkelschappen en uiteindelijk bij de consument te krijgen.

Geef uw wensen aan het vakkundige team door

Heeft u specifieke wensen of eisen voor uw PET-fles, zoals een media-fles? Twijfel dan niet om deze te bespreken met het enthousiaste team bij PET Power. U merkt al snel dat er goed naar u wordt geluisterd en mocht er iets niet mogelijk zijn, wordt er gedacht in oplossingen. De contactmogelijkheden vindt u op de website. Hier vindt u ook veel interessante informatie over het gehele proces, van ontwerp tot productie.