Landelijke Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Rij in de nieuwste auto’s met autolease.nl

Zijn de nieuwste auto’s jouw passie? Weet jij wanneer jouw favoriete merk een nieuw model op de markt brengt? En kijk je stiekem een beetje jaloers naar de rijder die in de nieuwste BWM rijdt? Als groot fan van luxe, dure auto’s kan jij jouw droom werkelijkheid laten worden. Met auto leasen kan jij namelijk in de nieuwste auto’s rijden. Wij lichten hieronder een aantal modellen van dit jaar(!) uit, waar ook jij volgende maand in kan rijden!

De BMW iX3

Eén van de nieuwste modellen van BMW is de iX. Dit model wordt getypeerd als het nieuwe normaal. Met geen één model is de BMW iX te vergelijken, omdat het zo vernieuwend is. Met deze nieuwste BWM ontdek jij een wereld van zelfherstellende materialen, onopvallende techniek, onovertroffen duurzaamheid en ongekend sportief rijplezier. Bij autolease.nl kan jij het model BMW iX3 nu leasen. 

De BMW2 serie Active Tourer

Heb jij de BMW 2 serie Active Tourer al gezien? Dit is een nieuw model van BMW. Dit model biedt een hoogwaardige standaarduitrusting en het typerende rijplezier dat je van BMW gewend bent. De 2 serie Active Tourer is veelzijdig inzetbaar, heeft een tijdloos design, hoog technisch comfort en heeft een efficiënte aandrijving. Deze auto leasen doe je nu gemakkelijk via autolease.nl

De Mini Electric

Fan van een Mini en wil je graag jouw steentje bijdragen aan het milieu? Dan is de Mini Eletric een model voor jou. In alle opzichten is dit een originele iconische Mini, maar met een aandrijving voor de wegen van morgen. Dit gave nieuwe model kan jij nu leasen via autolease.nl. 

De voordelen van het leasen van een auto is dat jij een auto kunt leasen voor een bepaalde periode. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een korte lease aan te gaan, waardoor je elke keer in de nieuwste auto kan rijden. Een ander groot voordeel is dat je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Alle maandelijkse kosten, met uitzondering van brandstof, zijn gedekt in het maandbedrag dat jij betaalt. Word jij hier helemaal enthousiast van? Bekijk op autolease.nl alle modellen die je kan leasen. Neem vandaag nog de beslissing om een auto leasen in orde te maken.

 

https://www.landelijkbedrijvengids.nl/