Landelijke Bedrijvengids
Aanbiedingen

PVC vloer als houten vloer

PVC Vloer

PVC vloeren bestaan uit verschillende productgroepen, deze productgroepen hebben allemaal een eigen, specifieke opbouw.

PVC stroken

PVC stroken zijn vinyl design stroken. Vinyl design stroken zijn erg dunne stroken, ze hebben een toplaag designvinyl van 0,3 mm of 0,55 mm, deze toplaag bevindt zich op een volvinyl onderlaag, waar de toplaag aan vast gelijmd wordt.

PVC kliksysteem

In de PVC onderlaag bevindt zich een kliksysteem, dit systeem wordt het PVC kliksysteem genoemd. Deze producten zijn 4 mm tot 5 mm dik en bevinden zich zwevend op een ondervloer, welke hard en stabiel zal zijn.

PVC laminaat vloer

Tot slot is er als laatste productgroep de PVC laminaat vloer. Het vinyl laminaat bestaat uit een vinyl toplaag, verlijmd op een HDF kern materiaal. Dit zorgt voor en zeer stabiele, zwevende PVC vloer. Deze zwevende PVC vloer kan geplaatst worden als een laminaatvloer, maar ook al kan deze PVC vloer geplaatst worden als laminaatvloer, het zal de uitstraling en het onderhoud hebben van vinyl.

Plaatsing van de vloer

Dankzij het zeer handige Uniclic systeem, is de vloer erg snel te plaatsen. Deze PVC vloer bestaat ook uit een egaliserende, maar ook uit een isolerende ondervloer. Dit is mogelijk door het HDF en de kurk, wat zich bevindt in de onderlaag. Dit bespaart veel tijd en kosten, een extra ondervloer is namelijk erg snel gelegd. Ook is dit natuurlijk erg fijn. De toplaag van de vloer is ook erg dun, deze laag is namelijk maar 0,3 mm dik. Daarnaast zijn een aantal decors voorzien van een Embossing in Register structuur, waarvan de toplaag ook maar 0,55 mm dik is. Bij deze Embossing in Register structuur zijn de noesten en houtnerven voelbaar. Bovendien hebben beide vloeren een V-groef. Een assortiment bestaat uit decors meet V-groef of zonder V-groef.

Behoud van uw vloer

U wilt natuurlijk uw vloer zo lang mogelijk in originele staat behouden, dit is volkomen logisch en het is ook uw recht dat uw vloer zijn kwaliteit blijft behouden. Hiervoor zult u natuurlijk uw vloer wel moeten onderhouden. Het belangrijkste begin hierbij is de entree. Een schoonloop-zone van goede kwaliteit zal het grootste en belangrijkste deel van het ontstaande vuil vasthouden. Hierdoor blijft uw vloer ook langer in zeer goede staat. U zult de eerste reiniging moeten uitvoeren nadat er na de installatie 48 uur verstreken zijn. Wanneer uw vloer droog is, is uw vloer gebruiksklaar en zult u veel plezier hebben van uw vloer.

Voor meer info : http://4yourliving.nl/pvc-vloer-en-vinyl-vloeren/