Landelijke Bedrijvengids
Telefonie

iPhone hoesjes webshop beginnen

Ik ben van plan om een iPhone hoesjes webshop te gaan starten. Als startend zelfstandig ondernemer zou ik hier graag mee willen beginnen. Dit onder andere omdat er nieuwe iPhone’s blijven komen en er dus ook bij iedere versie nieuwe telefoonhoesjes nodig zijn! Maar ook omdat consumenten tegenwoordig steeds vaker online bestellen omdat er een groot assortiment is, het gemakkelijk online te bestellen is, prijzen vaak lager liggen en er steeds vaker gratis verzendkosten zijn.

iPhone hoesjes inkopen

Recent ben ik begonnen met de inkoop van de iPhone hoesjes. Dit na het bedrijfsplan gemaakt te hebben, ingeschreven te zijn bij de KvK en alles wat daar nog meer bij komt kijken. Ik heb besloten om de iPhone covers in te kopen bij een Chinese groothandel. Hier heb ik voor gekozen omdat het bij hen goedkoop inkopen is en zij vele verschillende soorten hoesjes hebben.

Webshop

Ook heb ik een webdesign bureau benaderd met de vraag of dat zij een webshop voor mij willen gaan opzetten. We hebben met de webdesigners om de tafel gezeten om te gaan brainstormen over hoe de webshop eruit zou komen te gaan zien. Dingen die daarbij belangrijk kwamen kijken waren zowel visuele dingen voor de bezoekers, als technische dingen achter de schermen. Wat vooral belangrijk was, was dat bezoekers van mijn webshop genavigeerd moesten worden over mijn internetwinkel. Dit kon door grote knoppen met de juiste tekst erin etc. Uiteindelijk is hier een hele mooie en goede webshop uitgekomen!

Daarom kon ik gaan starten met de verkoop van de iPhone hoesjes. Ook heb ik de webdesigners aan de slag gezet met SEO (zoekmachine optimalisatie). Hier heb ik voor gekozen omdat ik op die manier snel vindbaar zal worden in Google en ik dus direct mijn doelgroep kon bereiken.


Er zijn inmiddels al flink wat iPhone covers verkocht en wij mogen zeker niet klagen!

Voor meer info : http://www.iphonehoesjes.nl/