Landelijke Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Je sneakers schoonmaken

Je sneakers draag je altijd en overal. Het is dan ook niets nieuws dat je sneakers erg snel vies worden. Je hebt waarschijnlijk geen zin om je sneakers schoon te maken, maar toch is het wel belangrijk dat je dat doet. Als je je sneakers altijd draagt dan kunnen ze langer gedragen worden als jij je sneakers regelmatig schoonmaakt. Sneakers schoonmaken hoeft helemaal niet lastig te zijn en veel tijd te kosten. Je sneakers schoonmaken is een kwestie van bijhouden, dan heb je er weinig werk aan. Doe dit een keer in de maand en het is een klusje van hooguit vijf minuten. Zijn ze eerder erg vies? Dan ga je je sneakers eerder weer poetsen. Zo hou je ze ook nog eens netjes en kom je goed voor de dag.

Veters

Je begint met je veters uit je sneakers te halen als je je sneakers gaat schoonmaken. Je veters kun je vervolgens gemakkelijk in de was gooien. Worden die ook een keer mooi gepoetst. Nu kun je ook goed bij de tong, waar je door de veters normaal gesproken niet goed bij kan.

Schoonmaken

Je begint eerst met een speciale borstel je sneakers af te borstelen. Op die manier veeg je het allerergste vuil eraf. Nu maak je de borstel schoon onder de kraan. Pak er een sneakerreiniger bij. Deze kun je online bestellen of kopen in vrijwel iedere schoenwinkel. Doe de reiniger op je sneakers en ga met een doekje alle plekjes van de sneakers goed langs. Je zult zien dat de reiniger gaat schuimen, dat is de bedoeling. De reiniger doet dan zijn werk goed. Alle plekjes gehad? Spoel dan met een natte doek alle resten van de reiniger van je sneakers. Je sneakers zijn als het goed is nu weer glimmend. Laat ze drogen en doe als ze droog zijn de veters er weer in. Let op dat je de sneakers niet in de zon laat drogen, want dan kunnen ze verkleuren. Dat wil je natuurlijk niet.