Landelijke Bedrijvengids
Image default
Hobby en vrije tijd

Je pensioen groots beginnen

Voor iedereen die met zijn of haar vijfenzestigste verjaardag met pensioen gaat, is een pop 65 jaar huren een super leuk idee. Zo maak je het begin van iemands pensioen onvergetelijk. Deze pop past dus zowel bij iemands verjaardagsfeest als bij een afscheidsfeest van een collega die met pensioen gaat. Iemand die 65 jaar oud wordt, ziet er misschien al wel een beetje ouder uit, dus ook de poppen zijn zo gemaakt dat ze er wat ouder uitzien. Zo is de pop dus wel waarheidsgetrouw, ook al zou de jarige dit misschien nog willen ontkennen!

Makkelijk een pop huren

Een pop huren bij ons is super simpel. Je hoeft van tevoren alleen even de beschikbaarheid van de pop te checken. Als de datum van het feest vrij is, dan kan je de start- en inleverdatum kiezen. Daarna kan je kiezen om de pop te verzenden of zelf op te halen. Je kan dus kiezen wat jou het beste uitkomt. Het opzetten van de pop is ook heel simpel en alle benodigdheden zullen in de verzendkist zitten. Na het feest, hoef je alleen de pop leeg te laten lopen, alles weer in te pakken en het terugsturen of terugbrengen. Een kind kan de was doen!

Een pop voor een onvergetelijke dag

Met een gehuurde opblaaspop maak je het feest onvergetelijk. Iedereen zal praten over de pop die er zo realistisch uitziet en er zal vast ook om gelachen worden. Afscheid nemen van een collega die met pensioen gaat, kan soms toch wel emotioneel zijn, maar met een opblaaspop houd je de sfeer lekker “luchtig”. Met een grote opblaaspop kan je de feestruimte gezellig vullen. Door de eenvoud van het opzetten ervan en het afbreken, zal het ook niet veel moeite kosten. Je doet de jarige of pensionado een grote lol door een speciale pop voor ze neer te zetten. Deze dag zullen ze niet snel vergeten!