Landelijke Bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Last van zakelijke conflicten op werk?

Maak dan nu een afspraak bij de beste Mediation Amstelveen. Ons team van adviseurs bemiddeld conflicten tussen jou en je werknemer maar ook met je klanten. En geven daarbij graag advies om op deze manier een betere werksfeer en partnership te creëren. Onze mediators zijn allemaal gediplomeerd, en hebben veel ervaring in het vak en het werken met mensen. Bij onze onderneming hebben we een geheimhoudingsplicht, en worden alle dingen uitsluitend met je mediator besproken. We hanteren een geheimhouding. 

Wat is een mediator

Een mediator is eigenlijk een soort bemiddelaar, hij bestudeerd het probleem en geeft waarnodig tips. Hij bekijkt de situatie en kijkt waar het beter kan, om zo conflicten te voorkomen. Hij regelt duidelijke afspraken voor beide partijen, die moet worden nageleefd. Daarnaast zorgt een mediator ervoor dat onderwerpen bespreekbaar worden gemaakt. Door onderhand deze werkzaamheden kan het ervoor zorgen dat de sfeer tussen beide partijen verbeterd. Daarnaast traint een mediator je ook en spreekt hij je aan op je gedrag, soms kan een andere houdingen en een andere manier van overbrengen al wonderen doen. Daarin kan een mediator je ook coachen. Een mediator verbeterd dus ook contacten, en voorkomt eventuele toekomstige conflicten.

Welke conflicten lossen we op

Om te beginnen lost een mediator veel zakelijk conflicten op tussen twee ondernemers. Om zo te voorkomen dat zaken vastlopen. Het is natuurlijk jammer als beide partijen een goed idee hebben, en over de juiste middelen beschikken omdat idee tot een succes te maken. Dat het vastloopt omdat je als partij niet met elkaar kan. Daarnaast gebeurd het ook vaak dat mensen samen een bedrijf hebben en dan gaan scheiden. Beide partijen willen het bedrijven doorzetten maar niet met elkaar, ook dan kan een mediator helpen. Door het maken van de juiste contacten kun je ervoor zorgen dat het het bedrijf toch samen kan worden voortgezet.