Landelijke Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Bijles in Huizen en Amstelveen

Organisatie van een faalangsttraining in combinatie met beelddenkonderzoek

Wat houdt deze training in?

Bent u angstig en bang dat u tekort schiet in het uitvoeren van bepaalde taken? Zegt u constant tegen uzelf dat u niks kunt en heeft u een negatief zelfbeeld? Dan is de kans groot dat u last heeft van faalangst. Een faalangsttraining kan een goede oplossing zijn om weer positief naar uzelf te kijken. Door een beelddenkonderzoek te doen komt u erachter waar u angsten liggen. Er zijn verschillende locaties waar wij onze trainingen geven. Je kunt kiezen voor bijles in Huizen of bijles in Amstelveen.

Tijdens deze training kijken wij naar beelden en angsten die u hebt bij het uitvoeren van taken. Op die angsten spelen wij in en proberen u te begeleiden om te zorgen dat de angst geen overhand neemt. Wij reiken u handvaten uit om grip te krijgen op uw negatieve beelden. Het praten en het omdenken van gedachten is ook een belangrijk onderdeel in onze training.

Wij willen u attenderen dat er keuze is voor bijles Huizen of bijles Amstelveen. U kunt kiezen uit beide locaties. Meer weten? Neem dan eens een kijkje op de website!

Voor meer info :