Landelijke Bedrijvengids
Image default
Zakelijke dienstverlening

Al uw vragen beantwoorden met de hulp van de haalbaarheidsstudie subsidie

Heeft u een slim innovatief plan voor uw onderneming bedacht? Dan kunt u waarschijnlijk niet wachten om dit in de praktijk uit te voeren. Ook de Nederlandse overheid en de Europese Unie moedigen innovatieve ideeën aan. Daarom zijn er ook tal van subsidies beschikbaar, waaronder de subsidie voor een haalbaarheidsstudie. Een haalbaarheidsstudie geeft u inzicht in hoeverre uw idee rendabel is. Een dergelijke studie is vaak een voorwaarde om bij geldverstrekkers daadwerkelijk een financiering te verkrijgen. TechForce uit Hilversum kan u bij de aanvraag van de subsidie van dienst zijn.

Onderdelen die van belang zijn binnen een haalbaarheidsstudie

Een subsidie voor een haalbaarheidsstudie ontvangt u om het haalbaarheidsonderzoek zo goed mogelijk uit te voeren en een zo helder mogelijk beeld te krijgen van de levensvatbaarheid van uw idee. Zo zult u uw doelgroep moeten afbakenen en inzicht in de behoeftes moeten verkrijgen, de concurrentie en hun sterke en zwakke punten moeten analyseren, een commercieel plan moeten opstellen en een financieel plan moeten maken.

Stabiele partner van innovatieve ondernemingen

Een goed en volledig haalbaarheidsonderzoek stelt u in staat maximaal te anticiperen. U bepaalt zelf hoe omvangrijk uw onderzoek zal zijn. Des te omvangrijker deze is, des te meer kosten zijn daar vanzelfsprekend aan verbonden. Heeft u zelf geen kaas gegeten van het aanvragen van een subsidie voor een haalbaarheidsstudie, dan kunt u bij TechForce uit Hilversum terecht. Als sinds 1987 geldt het bedrijf als stabiele partner van innovatieve ondernemingen, maar ook kennisinstellingen en non-profitorganisaties.

Specialist in subsidieaanvragen

Een subsidie voor een haalbaarheidsstudie zorgt er voor dat u mogelijkheden en risico’s écht goed in kaart kunt brengen. De Hilversumse specialist weet dat er hoge bedragen met investeringen gemoeid gaan en hoe belangrijk financiering daarbij is. Het bedrijf heeft ruime kennis van bestaande subsidies en andere financieringen en geldt als specialist in het schrijven van subsidieaanvragen. Zo kunt u zich ondertussen bezighouden met andere zaken die er voor uw bedrijf toe doen.