Landelijke Bedrijvengids
Image default
Vervoer en transport

Dit transportbedrijf in Gendt verzorgt uw transport via zeecontainers

Wanneer u goederen naar het buitenland moet vervoeren, kan dit een lastige klus zijn. U moet namelijk rekening houden met de soort goederen en het beste vervoersmiddel. Voor grote afstanden is een zeecontainer een goed vervoersmiddel. B. Fransen Internationale Transporten kan uw goederen vanaf het beginpunt tot aan het eindpunt vervoeren. Dit transportbedrijf in Gendt regelt ook alle tussenstappen, waardoor u dit zelf niet meer hoeft te doen.

De voordelen van een zeecontainer

Een zeecontainer is de perfecte oplossing wanneer u grote hoeveelheden goederen moet vervoeren. Er zijn namelijk verschillende maten containers beschikbaar. Deze containers zijn zeer stevig waardoor uw goederen goed beschermd blijven. Wanneer u goederen naar het buitenland wilt vervoeren en uw bestemming niet bereikbaar is via de weg, is een zeecontainer de beste optie. Dit is het goedkoopst en efficiëntst. Dit transportbedrijf in Gendt regelt alle stappen voor u. Zo weet u zeker dat uw container op het juiste schip geladen wordt.

Ook voor speciale goederen

Bepaalde goederen hebben speciale aandacht nodig. Zo kunnen er ook verse of houdbare goederen getransporteerd worden via een zeecontainer. Dit wordt gedaan met behulp van een gekoelde container. Hierdoor blijven uw producten langer vers tijdens het transport. Dit transportbedrijf in Gendt beschikt ook over de juiste certificaten om gevaarlijke stoffen te vervoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het vervoer van chemicaliën. Deze worden altijd in speciale containers vervoerd om de veiligheid te bewaken.

Goede planning en heldere communicatie

Bij B. Fransen Internationale Transporten kunt u altijd een snelle en goede service verwachten. Samen met dit bedrijf bedenkt u de beste manier om uw goederen te transporteren. Dit transportbedrijf maakt dan een duidelijke planning en neemt alle taken uit handen. U hoeft zich dus nergens meer zorgen over te maken. Door de heldere communicatie weet u altijd waar u aan toe bent.  Dit zorgt voor een betrouwbare service.