Landelijke Bedrijvengids
Image default
Zakelijk

Verschillende diensten van GET

GET is een bedrijf waarbij je terecht kunt voor verschillende soorten innovatieve oplossingen. Een van deze innovatieve oplossingen is tijdregistratie personeel. Dit biedt vele voordelen. Door middel van deze innovatie is het erg makkelijk om tijd te besparen met administratieve zaken. Dit kan met behulp van de software Prime Time. Medewerkers kunnen ook gebruik maken van de mobiele app. Zij zouden hiermee eenvoudig hun werktijden kunnen beheren. Een leidinggevende moet zich natuurlijk druk maken om alle administratieve zaken van een bedrijf. Er mag bijvoorbeeld niet te veel verzuim zijn en indien mogelijk moet er bespaard worden op loonkosten. Alles moet in principe zo efficiënt mogelijk. Met Prime Time wordt efficiëntie gegarandeerd. Dit houdt in dat de tijd die normaal gesproken besteed wordt aan administratie, voortaan uitbesteed kan worden aan andere dingen. 

Wat houdt urenregistratie in? 

Urenregistratie personeel is een andere innovatieve oplossing van GET. Met behulp van de software Prime Cost is het mogelijk om inzicht te krijgen in alle kosten van een bedrijf. Hiermee worden exacte cijfers omtrent arbeidstijd namelijk blootgesteld. We leven immers in een tijd waarin het plotseling kan voorkomen dat we niet meer op de werkplaats mogen werken, maar thuis moeten werken. Daarnaast zijn er werkmogelijkheden waarbij er altijd al van thuiswerk gebruik werd gemaakt, denk bijvoorbeeld aan werk als klantenservice medewerker. Als werkgever zijnde wil je een inzicht kunnen krijgen in de arbeidstijd van werknemers, ook wanneer thuis werken. Dit is mogelijk met urenregistratie. Je krijgt namelijk de exacte cijfers te zien van werknemers die ze besteden aan een bepaalde taak. Het is bovendien mogelijk om een pakket van tijdregistratie en urenregistratie te nemen. De software voor urenregistratie wordt dan geïntegreerd in de software van tijdregistratie. Een combinatie van beiden betekent alleen maar meer efficiëntie. 

Het beschermen van mensen en kostbare goederen 

Een toegangscontrole is een andere innovatieve oplossing van GET. Met behulp van deze software, genaamd prime WebAcces, is het mogelijk om toegang te verlenen tot ruimtes. Hierbij kun je denken aan het betreden van een ruimte, maar ook aan toegang tot vertrouwelijke informatie. Het is tevens een mogelijkheid om in tijden van het coronavirus mensen te beschermen. Wanneer iemand een te hoge koorts heeft, wordt de toegang voor deze persoon geweigerd. Een toegangspersoon zorgt er dan ook voor dat alleen bevoegde personen een ruimte kunnen binnentreden. GET verleent dus verschillende diensten. Elke dienst heeft zijn eigen voordelen. Een overeenkomst van alle diensten is dat elke innovatie efficiënt is.