Landelijke Bedrijvengids
Image default
Woning en Tuin

Het zijn die kleine, onverwachte dingen die het leven kleur geven.

Een spontaan, inspirerend gesprek met een onbekende in de trein. Een mooie kaart met een super lieve tekst van een trouwe vriendin. Je zoon of dochter die uit het niets “ik houd van je” zegt. We trekken deze lijn door: eenvoudige en tegelijkertijd bijzondere accessoires kunnen voor extra sfeer en warmte in de woonkamer, slaapkamer, werkkamer of keuken zorgen.

Voor de keuken heeft dé online interieurwinkel van ons land Deens eindeloos veel spulletjes in de aanbieding. De collectie is overzichtelijk verdeeld in de volgende rubrieken: servies, keukentextiel, bestek, dienbladen, snijplanken, koken en bakken, kannen, opbergers, prullenbakken en keuken-overig. Tijd en ruimte om alles toe te lichten hebben we niet. We zetten de spotlight op kannen. Merken die we van harte aanbevelen zijn HAY, HKliving, Urban Nature Culture, Madam Stolz, Bloomingville, Nordal, ferm LIVING, Bungalow, OYOY.

Karaf Trellis Blush van het Bungalow label heeft onze voorkeur. Wat een elegante vaas en wat een eyecatcher! De sierlijk vormgegeven vaas van glas heeft een lichtroze tint. Je kunt er natuurlijk een mooie bos verse bloemen in doen, maar zonder is de vaas ook een kunstwerk. Trellis Blush is 25 cm hoog. Je bestelt ‘m onder code BUN-GLDETRE615.

Een tweede model dat ons goed bevalt, is Mizu van OYOY. Deze met de mond geblazen waterkaraf van doorzichtig grijs glas heeft speelse deukjes en strakke witte lijnen. Die deukjes zorgen er trouwens voor dat de kan prettig in de hand ligt. Mizu heeft een diameter van 10 cm en een hoogte van 23 cm. Hoeveel water of limonade erin gaat? Even terug naar die wiskundelessen van vroeger… inhoud =  π x straal² x hoogte. Dus in dit geval: 3,141592… x 5² x 23 = 1806,42 cm3. Dit zijn bij benadering 9 medium glazen. Best veel toch?

Wil jij Mizu of Trelles bestellen? Heb je interesse in een van de vele andere producten op deens.nl zoals een Fatboy hangmat en een Urban Cotton wandkleed? Je kunt de klantenservice bellen of mailen: 06-23621558, klantenservice@deens.nl.

https://www.deens.nl/nl/