Landelijke Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

3 soorten bedrukte verpakkingen voor jouw bedrijf

Een bedrukte verpakking is een geweldige manier om jouw bedrijf te promoten en indruk te maken op klanten. De juiste bedrukte verpakking kan jouw merk helpen zich te onderscheiden van de massa. Er zijn vele soorten bedrukte verpakkingen. Je kunt bijvoorbeeld bedrukte tassen, bedrukte brievenbussen of bedrukt karton gebruiken. Wanneer je op zoek bent naar de beste verpakking voor jouw bedrijf, zijn er een paar dingen waar je rekening mee kunt houden. Ten eerste kun je een unieke verpakking kiezen die het merk kan vertegenwoordigen. Vervolgens is het zaak dat de verpakking kosteneffectief en milieuvriendelijk is. Bovendien kun je een verpakking kiezen die past bij de producten die je verkoopt. Hier zijn voorbeelden van bedrukte verpakkingen.

Pizzadoos

Als je net een pizzarestaurant bent begonnen, heb je een bedrukte pizzadoos nodig Je kunt gepersonaliseerde dozen bestellen zodat je het logo van jouw pizza restaurant op de bovenkant van de dozen hebt staan. Meestal worden pizzadozen gemaakt van golfkarton. Dit type karton is sterker dan gewoon karton en is bestand tegen extreme temperaturen. Het is ook vetbestendig, wat betekent dat het niet klef wordt of scheurt wanneer het gebruikt wordt om warme pizza’s te vervoeren. Een op maat gemaakte pizzadoos is beter dan een gewone doos. Een gepersonaliseerde bedrukte doos kan namelijk jouw merk promoten.

Bedrukte papieren zakken

Als je een kledingwinkel hebt, heb je wellicht bedrukte papieren zakken nodig om je producten te verpakken. Papieren zakken zijn beter dan plastic zakken omdat ze milieuvriendelijk zijn. Papieren zakken worden gemaakt van kraftpapier, een soort bruin papier dat sterk genoeg is om zware artikelen te houden zonder te scheuren. Kraftpapier is ook 100% recycleerbaar en heeft dus een minimale impact op het milieu. Papieren zakken zijn er in veel verschillende vormen en maten. Zo kun je het juiste formaat kiezen op basis van de afmetingen van jouw producten. Door deze tassen te bedrukken met een logo en contactgegevens, kun je ervoor zorgen dat ze zichtbaar zijn wanneer het winkelend publiek jouw producten bij zich heeft.

Bedrukt karton

Wil je een groene milieuvriendelijke optie voor verpakkingen, dan kun je kiezen voor bedrukt karton. Kartonnen dozen zijn een andere populaire keuze onder bedrijven omdat ze een uitstekende duurzaamheid bieden tegen een betaalbare prijs. Je kunt het logo van jouw bedrijf op alle zijden van de dozen drukken om de zichtbaarheid te vergroten. Karton komt in een grote verscheidenheid aan afmetingen. Je hebt genoeg opties bij het zoeken naar het juiste karton om de producten in te verpakken. Het karton is ook veilig voor verzending. Zorg er alleen voor dat je de dozen afsluit met sterk tape.