Landelijke Bedrijvengids
Image default
Vervoer en transport

Een groot dienstenaanbod bij dé internationale koerier

A-One Spoedkoeriers is dé spoedkoerier die u inschakelt voor zowel nationale als internationale zendingen. Waarom dit zo is? Omdat zij u flexibiliteit, snelheid, persoonlijke aandacht en de beste prijs-kwaliteitverhouding aanbieden. Heeft u een belangrijke zending die binnen een half uur opgehaald dient te worden? Dat is geen enkel probleem voor deze koerier die ook uw internationale zendingen zo snel mogelijk aflevert. Doordat dit bedrijf samenwerkt met betrouwbare partners in de luchtvracht, is het ook geen enkel probleem om verre overzeese pakketten snel te versturen. Welke zending u ook moet doen, klein en groot, uw pakket wordt altijd zeer zorgvuldig vervoerd. Deze is trouwens ook gewoon verzekerd vanaf het ophaalmoment tot het afleveringsmoment. Dat is de zekerheid die deze spoedkoerier u graag aanbiedt.

Met één belletje is alles geregeld

Wilt u uw opdracht direct doorgeven aan deze internationale koerier? Bekijk dan het best even de contactpagina op de website. Hier ziet u diverse telefoonnummers per regio. Bel het nummer dat bij uw (dichtstbijzijnde) regio staat om uw verzoek door te geven. Binnen een half uur kan de spoedkoerier al voor uw deur staan om het pakket op te halen en direct af te reizen naar de plaats van bestemming. Omdat er diverse wagens tot hun beschikking staan, kan elke zending met gemak mee. Moet u een hele inboedel versturen? Dan nemen ze waarschijnlijk de vrachtwagen mee. Indien u voedsel dient te verzenden, nemen ze de koelbus mee met twee palletplaatsen.

Schakel de hulp in van dit bedrijf

Kies voor optimale ontzorging door deze internationale koerier in de arm te nemen. 24/7 staat het team voor u klaar waardoor ze u áltijd flexibiliteit en snelheid kunnen aanbieden. Het is zelfs mogelijk om uw pakket dezelfde dag nog te laten leveren. Heeft u interesse in de diensten die A-One Spoedkoeriers u aanbiedt? Twijfel dan niet om een kijkje te nemen op de website en uw verzoek direct telefonisch door te geven.