Landelijke Bedrijvengids
Image default
Verbouwen

Goedkope vloeren vanuit de fabrikant

Omdat decorvloer rechtstreeks handelt vanuit de fabrikant is er geen tussen leverancier waar door de vloeren goedkoper leverbaar zijn. Een laminaat onderbouwing is het nog duurzaam? Decorvloer laminaat tegels van decorvloer wordt van duurzaam materiaal geproduceerd, vloeren gaan gemakkelijk wel 10 tot 15 jaar mee. Met juiste onderhoud en gebruik kan zelfs uw vloeren wel tot 25 jaar meegaan.

We kunnen u zelfs verzekeren dat de vloeren van decorvloer duurzamer is dan vergelijkbare vloeren. Dit omdat de productie van laminaatvloer duurzaam is uit een onderzoek van de Universiteit. Bent u geïnteresseerd? Komt u gerust is een kijkje nemen bij onze showrooms in Utrecht en Rotterdam. Wilt u liever aanvankelijk ene laminaat offerte ontvangen of telefonisch contact? Bezoek decorvloer.nl webwinkel voor meer informatie.

Een Ideale Decor laminaatvloer

Ligt er nog een oude vloer in u huis die er feitelijk niet meer voorts doorheen kan? Of bent u gewoon toe aan ene nieuwe? Hebt u dan al gedacht een decorvloer laminaat! Een eigen karaktertrek van een stevige vloer ondergrond is dat het geluid voorkomt en voor een beter kamer warmte houd in de winter. Bent u benieuwd maar meer voordelen van deze soort vloeren?

 

Een goedkope vloer is niet altijd de beste optie

Vaak is den eerste gedachten die bij mensen hierbinnen schiet van ene goed laminaat onderbouwing, bestaat dat het vreselijk duur kan zijn. Dit bestaan maar alles buiten waar, de prijs kwaliteit van laminaat is gruwelijk hoog plus steekt met schouders boven andere vergelijkbare vloeren uit! Dit komt doordat het omslaan van ons winkelbedrijf schrikaanjagend lang voorts gaat. Bij Decorvloer bent u verzekerd van een kwaliteit vloer, wij maken alleen gebruik van de beste bekendste Europese vloer merken.