Landelijke Bedrijvengids
Image default
Vakantie

Glamping in Frankrijk is pure luxe

Luxueus kamperen in Frankrijk (Glamping in Frankrijk) is volwassen geworden. En hoe!

De Fransen staan bekend om hun gevoel voor stijl en luxe. Combineer deze verfijndheid met het prachtige landschap en het enorme aantal goede campings die het land te bieden heeft en het eindresultaat is duidelijk: een geweldig aanbod aan glamping accommodaties.

Als je op zoek bent naar het chique en luxe buitenleven, dan hoef je in Frankrijk niet lang te zoeken. Of je nu het liefst verblijft in een safaritent in de Ardèche,  een wijntje nikt bij je lodgetent in de Dordogne of de regio Languedoc-Roussilon wilt verkennen vanuit een blokhut, in Frankrijk kan het allemaal. En dan hebben we de exotischere glamping varianten, zoals een pipo-wagen of boomhut, nog niet genoemd.

Teveel keuze

Nee, je hoeft niet lang te zoeken naar een plek waar je in alle weelde en luxe kunt kamperen. Sterker nog, de keuze is zo groot, dat je mogelijk door de bomen het bos niet meer kunt zien. En toegegeven, ook het aanbod op www.glampings.com kan wat overweldigend zijn.

Om je de keuzestress te besparen kun je via de filters het aanbod verfijnen. Zo zie je alleen de glampings in Frankrijk die aan je wensen voldoen. Maar het sterkste filter? Dat zijn wij. Want we laten niet zomaar elke glamping toe op onze site. Alleen glampings die bewezen hebben de beste kwaliteit te leveren krijgen een plekje op onze site. Dat is alvast een zorg minder, toch?

Puur genieten van het Franse Glampingleven

Het voorbereiden van je vakantie kan niet makkelijker dan dit. Zo houd je tijd en energie over om na te denken over de écht belangrijke dingen in het leven. Zoals de vraag of je ’s avonds op de glamping geniet van een zelfgekookte maaltijd, of toch liever een restaurant bezoekt. En natuurlijk de keuze welke wijn het beste bij het eten past.

Boek vandaag nog een glamping in Frankrijk en geniet van het goede leven. Bourgondisch genieten, net zoals de Fransen dat doen.