Landelijke Bedrijvengids
Image default
Mobiliteit

Waarvoor heb je een rollator nodig

Er zijn meerdere redenen waarom je een rollator nodig kan hebben. De meeste mensen halen een rollator omdat zij een ongeluk hebben gehad,door ouderdom dat zij niet meer zo goed zelfstandig kunnen lopen en mensen waarvan hun evenwicht achteruit gaat. Veel mensen halen een rollator omdat zij zelfstandig willen zijn. Ze willen alleen bijvoorbeeld: naar buiten lopen en wandelen in het bos. De rollatoren zijn daarvoor dus heel erg handig omdat de rollatoren je steun geven en je dus makkelijker kan lopen. De rollatoren van Rollz zijn heel speciaal. De rollatoren zijn zo gemaakt dat je met veel gewicht erop kan leunen en niet omver kan vallen als je het gebruikt. 

Uiterlijk

Het uiterlijk ziet er heel erg modern uit van de rollatoren. De rollatoren zijn zo gemaakt dat de rollatoren er mooi en modern uit gaan zien dat komt door het design van de rollatoren. De rollatoren zijn heel mooi volgens de klanten en ze werken goed. De klanten zijn blij met hun rollatoren en ze vinden ze makkelijk mee te nemen en op te ruimen. Ze zijn ook expres zo licht gemaakt om het mee te nemen bijvoorbeeld in je hand of achter in de auto. 

Lichtgewicht

De rollatoren zijn expres licht gemaakt. De mensen die het ook gebruiken vinden dat juist heel handig voor het vervoeren van de rollator of het opbergen in je huis. Wanneer je in een bus wilt stappen moet je de rollator ook een beetje omhoog tillen en als de rollator veel weegt dan is het heel zwaar. Dus ze hebben de rollator licht gemaakt maar nog steeds even sterk of nog wel iets sterker dan dat het was. Je hoeft ook niet te hard te duwen als je met je rollator aan het lopen bent want het is natuurlijk wat lichter.