Landelijke Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Een trouwlocatie op een boerderij? Bij ons kan het!

Is de dag van jullie leven in aantocht en willen jullie de rest van jullie leven samen doorbrengen alleen mist de perfecte locatie nog? Dan is een trouwlocatie in Ermelo op een boerderij de ideale plek om dit samen te vieren met iedereen die jullie lief is. Op onze trouwboerderij met landgoed en boomgaard, midden op de Veluwe, is er veel mogelijk. Maar wat maakt een trouwlocatie op een boerderij zo leuk?

Alles wat je nodig hebt voor een fantastische trouwdag

Het eerste wat onze huwelijksboerderij als trouwlocatie geliefd maakt onder bruidsparen, zijn de uitstekende voorzieningen die geboden worden. Zo beschikt onze trouwlocatie Ermelo over een ruime feestzaal met een eigen bar en een luxueuze keuken voor heerlijke gerechten en hapjes. Maar ook buiten is er genoeg te beleven voor jongeren en ouderen. Het grote terras en kinderspeelgelegenheden creëren een sfeer waarin jong en oud een prachtige dag kunnen beleven. Het fijne is verder dat je bij ons kunt overnachten en ook, bijvoorbeeld in onze boomgaard, elkaar het ja-woord kunt geven.

Jullie bepalen hoe het trouwfeest ingevuld wordt

Op een huwelijksfeest staat alles in het teken van de bruid en de bruidegom. Wij passen ons daarom aan aan jullie specifieke wensen, zodat een schitterende trouwdag gegarandeerd is. En maak je over de kosten geen zorgen, want wij staan bekend om onze aantrekkelijke prijzen. Neem eens een kijkje op onze website of neem telefonisch of online contact met ons op voor vrijblijvende informatie over onze trouwlocatie in Ermelo op een boerderij.

https://www.hoevekindergoed.nl/