Landelijke Bedrijvengids
Image default
Aanbiedingen

Drie stappen om jouw klanten blij te maken met een originele cadeauverpakking

Iemand verrassen met een cadeautje is natuurlijk extra leuk als dit feestelijk is verpakt. Dit kan je doen met cadeaupapier, maar dat is niet voor elk cadeautje even makkelijk. En wil je er echt iets feestelijks van maken? Dan is het leuk om voor iets origineels te gaan. Wij vertellen je in drie stappen hoe jij een cadeautje het leukste kunt verpakken. Benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Stap 1: kies eens voor iets anders

 

Cadeaupapier wordt vaak als standaard verpakking gebruikt voor een cadeautje. Maar het is extra leuk om een cadeau te geven in een originele verpakking. Kies daarom eens voor een cadeauzakje. Moet een product stevig blijven staan? Dan is een papieren zakje met blokbodem een goede optie. Deze zorgt ervoor dat het zakje rechtop blijft staan. Het enige wat jij hoeft te doen is het cadeau in het zakje te stoppen. En eerlijk: een cadeauzakje ziet er waarschijnlijk leuker uit dan wanneer je je eigen inpakskills moet inzetten, toch?

 

Stap 2: kies een sticker

 

Nu je hebt gekozen voor een cadeauzakje wil je deze nog een beetje opfleuren. Dit kan je doen door in plaats van plakband een sticker te gebruiken om het zakje dicht te plakken. Kies een sticker met een leuke boodschap voor de ontvanger, zoals gefeliciteerd. Of ga voor een sticker met een leuke print, je bedrijfsnaam en/of logo.

 

Stap 3: maak het cadeau af

 

Om het cadeau helemaal af te maken, kies je voor een mooi lint. Het toevoegen van een lint aan de cadeauverpakking maakt het nog feestelijker. Je kunt kiezen uit allerlei kleuren en soorten linten. Een idee is om te kiezen voor een glimmend, dun lint dat je kunt krullen. Voor een luxe cadeau kan je het beste een dik satijnen lint om de verpakking strikken. Kies zelf welke kleur lint het beste bij jouw cadeauzakje past. Natuurlijk kan je ook op het lint je bedrijfsnaam en/of logo toevoegen.

 

Aan de slag

 

Door het volgen van de stappen kan jij je cadeau op een originele manier verpakken. Heb je het materiaal nog niet in de winkel? Kijk eens bij de geschenkverpakkingen van Rotimshop. Hier vind je voor elke stap de producten die je nodig hebt. Door het grote aanbod zal er zeker iets tussen zitten wat aan jouw wensen voldoet!

 

 

https://www.rotimshop.nl/