Landelijke Bedrijvengids
Image default
Bloemen

Plukboeketten formeren en bestellen: hier vind je de fraaiste boeketten

Bloom zet de bloemetjes voor je buiten en wel aan de hand van der aller fraaiste boeketten. De bloemboeketten van deze bloemenspeciaalzaak bestaat uit tal van verschillende bloemen die feilloos op elkaar aansluiten. De webshop heeft een groot aanbod bloemen en artikelen die aan bloemen gerelateerd zijn, zoals de leukste indoorplanten, kussens, kandelaars en vazen. De webshop, die ook als offline winkel te bezichtigen is, biedt maar liefst ruim 40 verschillende plukboeketten aan om de dag mee te plukken. Plukboeketten was nog nooit zo’n grote uitdaging, want welk boeket past nu perfect bij jou? Wist je dat alle boeketten met de hand zijn uitgekozen en gebonden? Dat betekent dat geen twee boeketten precies hetzelfde zijn. Heb je een specifieke voorkeur voor een bloem, dan kun je dit aangeven. De bloem wordt dan speciaal voor jou in een op maat gemaakt boeket verwerkt. Alles voor de klant.

Met de hand geselecteerd

Bij Bloom plukboeketten bestellen, betekent originele boeketten van ongeëvenaard hoge kwaliteit in huis halen. De boeketten bevatten onder meer verschillende soorten gerbera’s, rozen en lelies. Er wordt gebruik gemaakt van de bloemen die per seizoen beschikbaar zijn, zo heb je altijd vers garantie. Plukboeketten bestellen betekent de garantie krijgen dat de bloemen minstens zeven dagen zullen schitteren bij jou in de vaas. Wil je jouw stempel op je bloempakket drukken, doe dit dan met behulp van een kaartje met speciale boodschap. Ook kun je ervoor kiezen een vaas te bestellen die perfect past bij de bloemen die je besteld hebt. Je kunt ook nog andere interieurelementen aanschaffen, zoals bijvoorbeeld kussens en kandelaars.

Droog- en bruidsboeketten

Staat er een bruiloft op het menu? Dan wil je niet zomaar plukboeketten bestellen, maar juist een speciaal bruidspakket – een bijzonder boeket om een bijzondere dag mee te vieren. Ben je dol op bloemen, maar vind je het doodzonde dat ze zo snel verwelkomen? Kies dan voor een weelderig droogbloempakket: deze gedroogde bloemen zijn onbeperkt houdbaar.

https://www.bloombezorgen.nl/