Landelijke Bedrijvengids
Image default
Bedrijven

Kunstkerstboom koop je met versiering

Een kunstkerstboom met lampjes kopen in april, is het nu te vroeg of te laat om over kunstkerstbomen te praten? Ik zou zeggen te laat want het is pas 4 maanden geleden dat het Kerstmis was. Jij mag het zeggen is het nu te vroeg of te laat.

Kunstkerstbomen zijn echter kerstbomen die steeds vaker in de huiskamer gezet wordt in plaats van een echte kerstboom. Er zijn natuurlijk ook mensen die nooit een kunstkerstboom in huis zullen halen. Het maakt niet uit wat je tegen ze zegt, ze gaan altijd een echte kerstboom kopen. Heb je misschien zelfs al iemand gratis een kunstkerstboom gegeven omdat je hem wou overtuigen van de voordelen? Waarschijnlijk heeft die persoon de kerstboom dezelfde dag nog de deur uitgegooid.

Wij zijn echter van het principe dat een kunstkerstboom veel makkelijker is dan een echte kerstboom, op veel vlakken zijn er zelfs voordelen. Eén van de voordelen is dat een kunstkerstboom op lange termijn een stuk goedkoper is. Je koopt de kerstboom 1 keer en dan kan die weer jaren meegaan. Een echte kerstboom kan je maar 1 jaar gebruiken en dan kan je hem al weer weggooien. Je zou hem misschien 2 keer kunnen gebruiken als er een kluit aan zit. Je zult hem dan wel buiten moeten zetten. Een neppe kerstboom breek je gewoon af en kan je daarna mooi opbergen.

Een ander voordeel is dat een kunstkerstboom minder werk kost dan een echte kerstboom. Zeker als je een kerstboom met versiering koopt op de website van xmasdeco.nl. Dit zijn kant en klare pakketten van een kunstkerstboom met versiering erbij. Op die manier moet je niet naar de winkel om ook nog gepaste versiering te gaan kopen. Een ander voordeel is dat je ook geen echte kerstboom meer moet gaan uitzoeken want op de website kan je gewoon zien wat er mogelijk is met jouw pakket. 

Voor meer info : https://www.xmasdeco.nl/