Landelijke Bedrijvengids
Image default
Dienstverlening

Salland Zorgverzekeringen, aantekkelijk veel voordeel

Wat is collectiviteitskorting op de zorgverzekering precies? In feite is deze korting het voordeel dat u geniet als u samen met een grote groep andere mensen een zorgverzekering afsluit bij dezelfde maatschappij. Het voordeel zit ‘m vooral in de lagere maandpremie voor de aanvullende en tandartsverzekering. En regelmatig komen er aantrekkelijke extra’s bovenop. Salland is een regionale zorgverzekeraar. U kunt zich aansluiten als u woont in Overijssel of Gelderland. Met diverse bedrijven in de regio heeft Salland afpraken gemaakt over collectief verzekeren. Een greep uit de lijst van bedrijven en verenigingen:

· A.B.S. Bathmen

· BC Baco

· SV Twello

· IJsbaanvereniging De Bosbaan

· Nikkels Bouwbedrijf BV

· Woonbedrijf ieder1

· Aannemersbedrijf Haafkes

· Schotpoort Logistics

Deze lijst is zeker niet volledig. Op de website staat een compleet overzicht. Kijk of u in aanmerking komt en geniet van premiekorting!

Een complete tandartsverzekering

Een tandartsverzekering kunt u apart, naast de basis ziektekostenverzekering afsluiten bij Salland. In tegenstelling tot die basisverzekering is een tandverzekering niet verplicht. Als u denkt geen of heel weinig tandartskosten te maken, is een tandartsverzekering misschien onnodig. Bedenk dan wel dat problemen met uw gebit onverwachts kunnen ontstaan en dat de factuur behoorlijk hoog kan zijn. Wilt u overleggen over wat in uw specifieke situatie verstandig is? Het Salland-team is u graag van dienst. De medewerkers zijn via verschillende kanalen te bereiken. Allereerst kunt u natuurlijk langskomen op kantoor. Een en ander meteen telefonisch afhandelen kan ook, gebruikt u dan dit nummer: (0570) 68 74 84.

Whatsapp is tegenwoordig een populaire manier van communiceren. Het appnummer van Salland luidt +31 6 86879827. Salland is ook actief op Facebook, LinkedIn en Twitter. Emails kunnen aan info@salland.nl worden gericht. En een laatste optie is het invullen van het online contactformulier. De Salland klantenservice zit klaar om u te woord te staan.

Voor meer info : https://www.salland.nl